ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τρία Bet Builder κι ένα πέναλτι στην OPAP Arena

Marseille's Jordan Veretout scores on a penalty kick his side's third goal during the Europa League Group B soccer match between Olympique de Marseille and AEK Athens, at the Velodrome Stadium, in Marseille, France, Thursday, Oct.26, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille's Jordan Veretout scores on a penalty kick his side's third goal during the Europa League Group B soccer match between Olympique de Marseille and AEK Athens, at the Velodrome Stadium, in Marseille, France, Thursday, Oct.26, 2023. (AP Photo/Daniel Cole) © 2023 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Κρίσιμη η πέμπτη στροφή των ομίλων για τις ελληνικές ομάδες, τρία Bet Builder για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αλλά και ειδικό στοίχημα στο ΑΕΚ - Μπράιτον προσφέρουν ελκυστικές αποδόσεις.

Η ΑΕΚ δίνει το κρίσιμο ματς με την Μπράιτον για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Ένωση υποφέρει φέτος στον όμιλο από την… κακομεταχείριση των διαιτητών, οι οποίοι την στήνουν διαρκώς στην "άσπρη βούλα". Στα 4 ματς του ομίλου λοιπόν έχουν υποδειχθεί εις βάρος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα πέντε πέναλτι! Δύο στο πρώτο παιχνίδι με την Μπράιτον, ένα κόντρα στον Άγιαξ και άλλα δύο (ανύπαρκτα) στο εκτός έδρας με την Μαρσέιγ.

Και μόνο με το… βλέμμα πέναλτι

Μόνο στη ρεβάνς με την Μαρσέιγ η ΑΕΚ τη… γλίτωσε, φυσικά τα παιχνίδια της στον όμιλο έχουν αυτήν την… αύρα με την υπόδειξη πέναλτι. Έχει αξία λοιπόν να ψάξουμε τον απλό καταλογισμό, με τον διαιτητή Σάντρο Σέρερ από την Ελβετία να έχει δώσει φέτος τρία σε επτά ματς όλων των διοργανώσεων.

Ο καταλογισμός πέναλτι πληρώνει 2.85.

Το γκολ του Ολυμπιακού και τα κόρνερ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα περιθώριο στο ματς με τη Φράιμπουργκ (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), πρέπει να παίξει ανοιχτά για να ψάξει τη νίκη, που θα τον βάλει ξανά γερά στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ-άουτ ματς του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι είναι στο -5 από τη γερμανική ομάδα, την οποία είχαν αντιμετωπίσει και πέρυσι στη διοργάνωση, αποσπώντας ισοπαλία 1-1.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπορεί παράλληλα να εκμεταλλευτεί και τις αμυντικές αδυναμίες της Φράιμπουργκ, η οποία δέχεται γκολ σε εννιά από τα 10 τελευταία επίσημα παιχνίδια, μόνο κόντρα στην αδύναμη Μπάτσκα Τόπολα οι Γερμανοί κράτησαν το μηδέν. Από την πλευρά του και ο Ολυμπιακός δεν έχει κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα ματς του ομίλου στο Europa League, οπότε το αμφίσκορο είναι προφανής επιλογή.

Σε συνδυασμό με το Over 8,5 κόρνερ, το οποίο έχουν επιβεβαιώσει οι Ερυθρόλευκοι σε τρία από τα τέσσερα ματς του γκρουπ, μπορούμε να βρούμε μια ελκυστική απόδοση.

Goal/Goal στο Φράιμπουργκ & Over 8,5 κόρνερ, Bet Builder σε απόδοση 2.87.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα ρίσκα του Παναθηναϊκού

Οι δύο ήττες από τη Ρεν έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό σε δυσχερή θέση για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League και το ματς με τη Βιγιαρεάλ είναι ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Οι πράσινοι πρέπει να πάρουν ρίσκα για να βρουν τη νίκη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για αυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που παίζει αρκετά από τα άκρα με τις επελάσεις των Μαντσίνι, Παλάσιος και αυτό του αποφέρει αρκετά κόρνερ.

Στον όμιλο ο Παναθηναϊκός έχει υπερισχύσει των αντιπάλων του σε τρία από τα τέσσερα ματς στον τομέα των κόρνερ. Και στα δύο κόντρα στη Ρεν αλλά και στο πρώτο με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ. Μπορούμε λοιπόν να αναζητήσουμε το εφικτό όριο των 3,5 κόρνερ για τους Πράσινους.

Bet Builder με το Over 1,5 γκολ & τα Over 3,5 κόρνερ του Παναθηναϊκού, σε απόδοση 2.80.

Κερδίζει κόρνερ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ με τη συμπαράσταση του κόσμου του θα ψάξει στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ το αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρωτιά του ομίλου του (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Ο Δικέφαλος έχει στην ουσία το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων, αν δεν ηττηθεί και με δεδομένο ότι στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στην Τούμπα την Ελσίνκι, θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση.

Στεκόμαστε στη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ στον όμιλο, στον τομέα των κόρνερ. Ο Δικέφαλος έχει υπερισχύσει των αντιπάλων του σε τρία από τα τέσσερα ματς, μόνο στο πρώτο με την Άιντραχτ στην Τούμπα κέρδισε λιγότερα και σε αυτό οριακά (5-6). Και στα τέσσερα του γκρουπ ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τουλάχιστον 5 κόρνερ, οπότε μπορούμε να κρατήσουμε το σχετικά ασφαλές όριο του Over 3,5 στο ματς της Φρανκφούρτης.

Επιλογή το Bet Builder του Over 1,5 γκολ & και του Over 3,5 κόρνερ του ΠΑΟΚ, σε απόδοση 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ – Μπράιτον: Καταλογισμός πέναλτι (απόδοση 2.85), 19:45
  • Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ (απόδοση 2.87), 19:45
  • Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός: Over 1,5 γκολ & Over 4,5 κόρνερ Παναθηναϊκός (απόδοση 2.80), 22:00
  • Άιντραχτ – ΠΑΟΚ: Over 1,5 γκολ & Over 3,5 κόρνερ ΠΑΟΚ (απόδοση 2.40), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ