ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τον Φορτούνη για το 5.00 και σούπερ ζεστούς σκόρερ

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Γεμάτο πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια σε Europa και Conference League, εξίσου σημαντική και η γκάμα των σκόρερ που μπορούμε να ψάξουμε.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι που αξίζει να σταθεί κάποιος, που έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, είναι το Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός για το Europa League. Αναγκασμένοι οι ερυθρόλευκοι να ψάξουν για το διπλό, ώστε να μπορούν να ελπίζουν στη μάχη της δεύτερης θέσης. Δεν φοβίζει η Φράιμπουργκ, που στα τελευταία της δέκα παιχνίδια έχει κερδίσει μόνο δύο φορές την Τόπολα και την Μπόχουμ. Ο Ολυμπιακός έμεινε όρθιος πέρυσι σε αυτή την έδρα (1-1). Επιλογή για να σκοράρει anytime από τον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Φορτούνης που κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Άνοιξε το σκορ στο εντός με τη Γουέστ Χαμ, σκόραρε και στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος.

Συνεχίζουμε με Europa League και το Αταλάντα – Σπόρτινγκ για τον 4ο όμιλο. Πρώτη η Αταλάντα με 10 βαθμούς, δεύτερη η Σπόρτινγκ με 7 και εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης, ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες . Η Σπόρτινγκ έχει σκοράρει σε όλα της τα ματς στην Ευρώπη και γενικά φημίζεται για τις επιθετικές αρετές. Επιλογή από τη Σπόρτινγκ ο επιθετικός Βίκτορ Γκιόκερες που ήρθε το καλοκαίρι στη Λισαβόνα και βγάζει μάτια με την απόδοσή του. Είναι ο πρώτος της σκόρερ με 9 γκολ σε 13 ματς πρωταθλήματος και Ευρώπης. Είχε σκοράρει και στην Πορτογαλία απέναντι στην Αταλάντα, ενώ εκτελεί και τα πέναλτι.

Στον έβδομο όμιλο του Europa League στεκόμαστε στο Σέριφ – Σλάβια Πράγας. Φέτος οι Μολδαβοί τα πάνε τραγικά στην Ευρώπη και απογοητεύουν με την εν γένει εικόνα τους. Ουραγός του ομίλου με έναν βαθμό και με 11 γκολ παθητικό σε τέσσερα ματς. Από τη Σλάβια Πράγας είχαν χάσει με 6-0 στην Τσεχία, ενώ τώρα δεν θα έχουν και δύο βασικούς αμυντικούς που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς. Κατάλληλη ευκαιρία για τη Σλάβια να κάνει το διπλό.

Εμπιστοσύνη θα δείξουμε στον περιφερειακό επιθετικό Βάλσαβ Τζουρέσκα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς έχει σκοράρει και στα τελευταία τρία επίσημα παιχνίδια της ομάδας του. Μπορεί να συνεχίσει το σερί του, απέναντι σε μια άμυνα που πελαγοδρομεί.

Europa Conference League

Ενδιαφέρον στον πρώτο όμιλο του Conference League. Στα υπόγεια είναι η θέα και η προσοχή μας στρέφεται σε δύο μικρά ονόματα. Στα Nησιά Φερόε η Κλάκσβικ υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η γηπεδούχος έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο εγχώριο πρωτάθλημα πάνω από ένα μήνα και αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ρυθμό. Κατάλληλη ευκαιρία για τη Σλόβαν να κλειδώσει τη δεύτερη θέση και να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα. Άλλη επιλογή από το Σέρβο επιθετικό Αλεξάντερ Σάβριτς δεν γίνεται να υπάρξει, καθώς έχει σκοράρει 12 γκολ, σε 12 ματς με τη φανέλα της Σλόβαν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φινάλε με τον 8ο όμιλο στο Conference και το ματς της Δανίας μεταξύ της Νόρντζελαντ και της Φενέρ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά τις πρώτες θέσεις, με τη Φενέρ να έχει 9 βαθμούς, τη Νόρντζελαντ 7 και τη Λουντογκόρετς να ακολουθεί με 6. Οπότε το παιχνίδι στο Φάρουμ θα κρίνει πολλά. Και εδώ μπορεί να μιλήσει η ποιότητα, η εμπειρία και το μέγεθος της Φενέρ.

Ο διεθνής Σέρβος εξτρέμ Ντούσαν Τάντιτς έχει φάει με το κουτάλι τα ευρωπαϊκά ματς, πήγε το καλοκαίρι στη Φενέρ από τον Άγιαξ και αποτελεί ηγετική μορφή των Τούρκων. Εκτελεί τα πέναλτι και είναι κατάλληλη επιλογή για να σκοράρει και στη Δανία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ EUROPA

  • Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός: Να σκοράρει ο Φορτούνης (απόδοση 5.00), 19:45
  • Αταλάντα – Σπόρτινγκ Λ: Να σκοράρει ο Γκιόκερες (απόδοση 2.50), 19:45
  • Σέριφ- Σλάβια: Να σκοράρει ο Τζουρέσκα (απόδοση 2.50), 22:00

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ CONFERENCE

  • Κλάκσβικ – Σλόβαν: Να σκοράρει ο Σάβριτς (απόδοση 2.30), 19:45
  • Νόρντζελαντ - Φενέρμπαχτσε: Να σκοράρει ο Τάντιτς (απόδοση 3.30), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ