ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το μυαλό αλλού η Βαλενσιέν, σαν το σπίτι της η Κιλμάρνοκ στο Εδιμβούργο

Ο Ντέρεκ ΜακΙνες στον πάγκο της Αμπερντίν
Ο Ντέρεκ ΜακΙνες © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Έχει ενδιαφέρον το κουπόνι του Σαββάτου, με δύο φαβορί και ένα αουτσάιντερ (με κάλυψη) θα ασχοληθούμε εδώ.

Έχουμε επιστρέψει για τα καλά στη φουλ αγωνιστική δράση μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις, με την Παρασκευή να αποτελεί το ιδανικό πρόγευμα, κυρίως λόγω της γεμάτης αγωνιστικής σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2. Έχει ενδιαφέρον το κουπόνι του Σαββάτου, με δύο φαβορί και ένα αουτσάιντερ (με κάλυψη) θα ασχοληθούμε εδώ.

Σε πρώτο πλάνο το Βαλενσιέν – Σεντ Ετιέν από τη Λιγκ 2 Γαλλίας. Τελευταία και καταϊδρωμένη η γηπεδούχος, ήδη υποβιβασμένη, αν και απομένουν ακόμα εννιά αγωνιστικές. Στο μυαλό της μονάχα ο ημιτελικός του κυπέλλου (02/04 κόντρα στη Λιόν), απρόσμενη η πορεία της φυσικά μέχρι εκεί, αποτελεί όμως τη μοναδική διέξοδο σε μία τραγική κατά τα άλλα σεζόν.

Πάει για το κόλπο γκρόσο η Σεντ Ετιέν από την άλλη, που μπήκε πολύ νωθρά στη σεζόν, από τις αρχές του Φλεβάρη και ύστερα όμως τρέχει ένα σούπερ 5-1-0 και πλέον χτυπάει στα ίσια την απευθείας άνοδο (-2 από τη 2η θέση). Όλο το κίνητρο προς τα δεξιά, δίκαιο το διπλό στο 1,65.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στη Serie A και το Τζένοα – Φροζινόνε. Στιβαρή αμυντικά η Τζένοα, βιώνει μια ήρεμη σεζόν στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη αρκετά και την έδρα της. Όσα βάλουμε κι όσα φάμε η Φροζινόνε, που δέχεται γκολ για 14 συνεχόμενα ματς, τρέχει ένα κάκιστο σερί 0-2-6 και μοιραία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Με πολύ πιο αξιόπιστο πρόσωπο η Τζένοα, αδύναμη στις εξόδους της η Φροζινόνε μέσα στα άλλα ζητήματα που έχει, κλικ στον άσο στο 1,95.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Χαρτς – Κιλμάρνοκ από την Πρέμιερ Σκωτίας. Ονειρική η πορεία της δεύτερης, που παίζει μπαλάρα και χτυπάει επί ίσοις όροις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χαρακτηριστικό το 5-2 επί της Σεντ Μίρεν πριν τη διακοπή, εκεί όπου έχανε με 0-2 στο ημίχρονο, όμως πέτυχε πέντε γκολ μέσα σε 18 λεπτά (!) και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις.

Άνετη στην 3η θέση η Χαρτς (-11 από τον 4ο), έχει κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή έξοδο και δεν αποκλείεται να βγάλει μια χαλάρωση, όπως φάνηκε και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, όπου έχασε στην έδρα της προτελευταίας Ρος Κάουντι (2-1). Ικανή για αποτέλεσμα παντού η Κιλμάρνοκ, διατηρεί και άψογη προϊστορία στην έδρα της Χαρτς (σερί 6-3-1). Μια χαρά το διπλό χωρίς ισοπαλία (DNB) στο 2,60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλενσιέν – Σεντ Μίρεν: 2 (απόδοση 1.65), 16:00
  • Τζένοα – Φροζινόνε: 1 (απόδοση 1.95), 16:00
  • Χαρτς – Κιλμάρνοκ: 2 DNB (απόδοση 2.60), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ