ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το 5.50 του Λιβάι Γκαρσία στο ντέρμπι της Καραϊβικής

Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το τρίτο γκολ του Τρινιντάντ κόντρα στα Σεντ Κιτς και Νέιβις για το CONCACAF Gold Cup 2023
Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το τρίτο γκολ του Τρινιντάντ κόντρα στα Σεντ Κιτς και Νέιβις για το CONCACAF Gold Cup 2023 © 2023 LYNNE SLADKY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση Τζαμάικα - Τρινιντάντ και Τομπάκο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Gold Cup.

Με τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου συνεχίζεται τα ξημερώματα το CONCACAF Gold Cup στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η αναμέτρηση μάλιστα της Τζαμάικα με το Τρινιντάντ και Τομπάκο συγκεντρώνει και ελληνικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι στο Τρινιντάντ αγωνίζεται ο άσος της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία.

Στην πρώτη αγωνιστική του γκρουπ, το Τρινιντάντ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0 τα αδύναμα Σεντ Κιτς και Νέιβις. Το τρίτο τέρμα ήρθε με αυτογκόλ, ύστερα από προσπάθεια του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος σταρ στην εθνική του ομάδα.

Στον αντίποδα, η Τζαμάικα ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα με τις ΗΠΑ και λίγο έλειψε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση. Προηγήθηκε στο 13', έχασε πέναλτι για το 2-0 στο 29' και τελικά ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 88'.

Παρότι απώλεσε μία πολύ σημαντική ευκαιρία για ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στο φαβορί του ομίλου, επιβεβαίωσε πως κατεβάζει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό και ποιοτικό σύνολο. Άλλωστε, δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική, που έχουν επιθετική τριάδα τους Αντόνιο (Γουέστ Χαμ), Μπέιλι (Αστον Βίλα) και Γκρέι (Εβερτον).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για αυτό λοιπόν ο άσος των Reggae Boyz προσφέρεται καθαρό φαβορί σε τιμές λίγο πάνω από το 1.50. Στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις τους πάντως, σε φιλικό επίπεδο, τον περασμένο Μάρτιο, το Τρινιντάντ σημείωσε μία νίκη (1-0) και μία ισοπαλία (0-0). Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι πρόκειται για ένα κλασικό ντέρμπι της Καραϊβικής, με τις δύο ομάδες ωστόσο να μην έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους σε επίπεδο πρωταθλήματος CONCACAF ή Gold Cup από το 1969! Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το αποψινό παιχνίδι έχει ιστορικό χαρακτήρα.

Στοιχηματικά, είναι ασφαλώς πιο ενδιαφέρουσες οι αποδόσεις στο anytime του Λιβάι Γκαρσία, συγκριτικά με τα 1.50-1.55 του άσου. Ο 25χρονος φορ της ΑΕΚ πραγματοποίησε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με 14 γκολ στη Super League. Επίσης, μετράει οκτώ γκολ σε 39 διεθνείς συμμετοχές με το Τρινιντάντ και είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία σκόρερ της εθνικής του, μετά τον πολύπειρο χαφ Κέβιν Μολινό (23 γκολ), που αγωνίζεται στο Κολόμπους και τον μπακ/χαφ Τζόεβιν Τζόουνς (10 γκολ), που μέχρι πέρυσι έπαιζε στην Ιντερ Μαϊάμι. Στο 5.50 να σκοράρει απόψε ο Λιβάι Γκαρσία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Τζαμάικα – Τρίνινταντ και Τομπάκο: Λιβάι Γκαρσία Anytime (απόδοση 5.50), 02:30

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ