BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το 2.20 στο Ρόμα-Μίλαν, κλειστός ο τελικός στο Παρίσι

Ο Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν πανηγυρίζει με τον Μπραχίμ Ντίαθ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λέτσε για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 23 Απριλίου 2023
Ο Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν πανηγυρίζει με τον Μπραχίμ Ντίαθ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λέτσε για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 23 Απριλίου 2023 © 2023/LUCA BRUNO/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το κρίσιμο ματς της Ρόμα με τη Μίλαν, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A, αλλά και για τον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στη Ναντ και την Τουλούζ.

Στο σαββατιάτικο πρόγραμμα της Serie A δεσπόζει ασφαλώς το μεγάλο ματς της Ρόμα με τη Μίλαν (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 56 βαθμούς και διεκδικούν την είσοδό τους στην τετράδα, που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Σημειώνεται, ότι στην Ιταλία το βασικό κριτήριο ισοβαθμίας είναι τα αποτελέσματα στα παιχνίδια μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων. Στον πρώτο γύρο, στο Σαν Σίρο, Μίλαν και Ρόμα είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2, επομένως όποια κερδίσει απόψε ουσιαστικά θα αποκτήσει πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών.

Η Μίλαν προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Λέτσε, χάρη στα δύο γκολ του Ραφαέλ Λεάο. Οι ροσονέρι μπορεί να έχουν κερδίσει μόλις τρία από τα δέκα επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει το δίμηνο Μάρτιος-Απρίλιος, ωστόσο η ψυχολογία τους είναι στα ύψη μετά τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση επί της Νάπολι. Η Μίλαν θα παίξει ξανά σε ημιτελικό του Champions League έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια και φυσικά υπάρχει τεράστια ανυπομονησία για τις δύο μεγάλες αναμετρήσεις με τη συμπολίτισσα Ιντερ. Μέχρι βέβαια το πρώτο ευρωπαϊκό ντέρμπι με τους νερατζούρι, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει μπροστά της τρία κρίσιμα ματς στο πρωτάθλημα με Ρόμα, Κρεμονέζε και Λάτσιο.

Εξίσου δύσκολο είναι και το πρόγραμμα των τζιαλορόσι, οι οποίοι στην εμβόλιμη αγωνιστική θα παίξουν στην έδρα της επικίνδυνης Μόντσα και το ερχόμενο Σάββατο θα φιλοξενήσουν την Ιντερ. Όπως η Μίλαν έτσι και η Ρόμα έχει παράλληλα ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού συνεχίζει στο Europa League και στις 11 Μαΐου θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό τη φορμαρισμένη Λεβερκούζεν, στο Ολίμπικο.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προέρχεται από την πικρή ήττα στο Μπέργκαμο, με 3-1 από την Αταλάντα. Σε ματς που φαινόταν ότι είχε τον έλεγχο (xGoals 1,15-1,53) έμεινε πίσω στο σκορ, στην πρώτη τελική (39') της αντιπάλου. Στη συνέχεια δέχθηκε το 2-0 (74') από στατική φάση και παρότι μείωσε με τον Πελεγκρίνι, τελικά έφυγε με άδεια χέρια από τον ιταλικό βορρά, πληρώνοντας μία γκάφα του Ρούι Πατρίσιο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Ρόμα είναι αρκετά αξιόπιστη εντός έδρας μέσα στο 2023, καθώς σε 13 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις έχει κάνει 11 νίκες. Από την άλλη βέβαια, η Μίλαν είναι αήττητη έξι σερί ματς (4-2-0) κόντρα στη Ρόμα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Οι μπουκ δίνουν ελαφρώς φαβορί, στο 2.60 τον άσο, παρά το γεγονός ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Πάουλο Ντιμπάλα (11 γκολ, 6 ασίστ), καθώς υπέστη διάστρεμμα. Φυσικά, αν ο ηγέτης της Ρόμα δεν αγωνιστεί το πλήγμα θα είναι τεράστιο για τους γηπεδούχους. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι παραμένουν εκτός ο πολύτιμος στόπερ Σμόλινγκ (3 γκολ) και ο ποιοτικός χαφ Βαϊνάλντουμ (2 γκολ).

Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο ματς είναι ο ορισμός της τριπλής και το στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ντριμπλάρουμε με το Goal/Goal, το οποίο βρίσκεται σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2.20! Η Ρόμα μέσα στο Ολίμπικο σκοράρει 14 σερί παιχνίδια. Από την άλλη, η Μίλαν απέτυχε να βρει δίχτυα μόνο μία φορά στα τελευταία επτά ματς εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο 0-0 με την Τότεναμ για το Champions League.

Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν απόψε τη νίκη, αφού η έκτη Ιντερ καραδοκεί στο -2, το αμφίσκορο είναι μία επιλογή που αξίζει. Ούτως ή άλλως, το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε και στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους στο Ολίμπικο για το πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Γαλλία απόψε, το ενδιαφέρον μονοπωλεί ο τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στη Ναντ και την Τουλούζ, που θα διεξαχθεί στο Σταντ ντε Φρανς, στο Παρίσι (22:00 Action 24, Live από το SPORT24). Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα εξασφαλίσει και εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League της σεζόν 2023/24. Σημειώνεται ότι ο τελικός είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Η Ναντ φτάνει στον τελικό για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Πέρυσι κατέκτησε το Coupe de France, επικρατώντας με 1-0 της Ρεν. Η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ αντιμετώπισε και φέτος με σοβαρότητα το θεσμό και πέτυχε δύο πολύ μεγάλες προκρίσεις στα πορημιτελικά και στα ημιτελικά, απέναντι σε ανώτερες ομάδες, όπως η Λανς και η Λιόν.

Το κακό για τα “καναρίνια” είναι πως πάνε στο μεγάλο ματς υπό συνθήκες πίεσης, καθώς στο πρωτάθλημα κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Είναι χαρακτηριστικό πως η Ναντ, στα τελευταία 13 επίσημα παιχνίδια της, έχει κάνει μόλις δύο νίκες, αμφότερες στο κύπελλο. Στη Ligue 1 αντίθετα, είναι εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-5) και προέρχεται από το 2-2 με την Τρουά, όπου ισοφάρισε με γκολ στο 90+6'!

Η Τουλούζ από την πλευρά της φτάνει σε τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά. Εκ των πραγμάτων το αποψινό ματς είναι το σημαντικότερο της ιστορίας της. Σε αντίθεση με τη Ναντ, η ομάδα του Φιλίπ Μοντανιέ είχε πολύ πιο εύκολο δρόμο στην πορεία της μέχρι το Παρίσι. Απέκλεισε δύο βατές ομάδες της πρώτης κατηγορίας (Αζαξιό, Ρεμς) και στους "8" και στους "4" έπαιξε με αντιπάλους της Ligue 2 (Ροντέζ, Ανεσί).

Το θετικό για την Τουλούζ είναι πως δεν έχει σκοτούρες στο κεφάλι της αναφορικά με το πρωτάθλημα. Μετά το 1-0 επί της Λοριάν απομακρύνθηκε εννιά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της.

Οι μπουκ δίνουν φαβορί, έστω οριακά, στο 2.55, την Τουλούζ, παρά το γεγονός ότι η Ναντ είναι πολύ πιο βαριά φανέλα. Τα "καναρίνια”" έχουν στην τροπαιοθήκη τους οκτώ πρωταθλήματα Γαλλίας και τέσσερα κύπελλα. Μάλιστα, το 1999 και το 2000 είχαν κατακτήσει back to back το Coupe de France, κάτι που θα προσπαθήσουν να κάνουν και φέτος.

Το ματς αναμένεται κλειστό, όπως άλλωστε οι περισσότεροι τελικοί του γαλλικού κυπέλλου. Στους τελευταίους 15, το Under 2,5 εμφανίστηκε 11 φορές! Στο 1.95 να συνεχιστεί η παράδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα – Μίλαν: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 19:00
  • Ναντ – Τουλούζ: Under 2,5 (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ