BIG GAMES BET

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μπέτις: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Τσάβι
Ο Τσάβι @ 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα καλείται να αντιδράσει μετά από τη μεσοβδόμαδη ήττα της και υποδέχεται αυτή τη φορά τη Ρεάλ Μπέτις, η οποία έχει μπερδέψει με τις εμφανίσεις της. Ποντάρισμα στο 2.32.

Η Μπαρτσελόνα έδειχνε ασταμάτητη προς τον δρόμο για τον τίτλο στη La Liga. Κάπου πάει να τα χαλάσει, όχι πως μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω, η δίψα για επιστροφή στους τίτλους είναι μεγάλη υπό την καθοδήγηση του Τσάβι, πόσω μάλλον μετά από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Η Μπαρτσελόνα ωστόσο δεν παίζει στα κόκκινα πρόσφατα και με τη μια νίκη στα πέντε τελευταία, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, είναι ενδεικτικό της εικόνα που έχει πρόσφατα η ομάδα.

Η εμφάνιση του Λέβα δεν ήταν αρκετή στο Βαγιέκας και την πάτησε, που έχασε από τη Ράγιο με 2-1 μεσοβδόμαδα. Μόνος στόχος η νίκη και η αντίδραση, την ώρα που ακολουθεί ύπουλο εντός έδρας ματς κόντρα στην Οσασούνα εντός έδρας.

Απόψε οι Καταλανοί φιλοξενούν τη Ρεάλ Μπέτις. Ανταγωνιστική, φιλότιμη βγάζει ματς με μεγάλα σκορ όταν αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα η ομάδα από την Ανδαλουσία, ωστόσο δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική φάση της. Τρέχει ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα και βγάζει έντονο πρόβλημα στο γκολ. Εκτός ο γκολτζής Μπόρχα Ιγκλέσιας, ενώ off είναι τελευταία και ο Φεκίρ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η παράδοση των δύο ομάδων βγάζε over 3,5, τα 3/4 στο Καμπ Νόου, είχαν από επτά γκολ συνολικά. Θα πάμε όμως κόντρα στην παράδοση με βάση την εικόνα που βλέπουμε από τις δυο πλευρές, την ταχύτητα που έχει ρίξει η Μπαρτσελόνα και τη δυστοκία που χαρακτηρίζει αμφότερες το τελευταίο διάστημα. Στο 2.32 το Under 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μπέτις: Under 2,5 (απόδοση 2.32), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ