BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 2.09 στο Τότεναμ - Λίβερπουλ και το 1.73 στο Λιλ - Ρεν

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο σε αναμέτρηση στο Άνφιλντ με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νάπολι
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο επιλογές από Αγγλία και Γαλλία κάνει το BetMarket.gr από το πρόγραμμα της Κυριακής (06/11).

Aπόγευμα Κυριακής με Τότεναμ – Λίβερπουλ (18:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE ,LIVE από το SPORT24 ), δύο ομάδες που δεν κάνουν ακριβώς τη σεζόν που θέλουν. Στην Τότεναμ παρά την 3η θέση στο πρωτάθλημα και την πρόκριση της ομάδας από τον όμιλο του Champions League, ο Κόντε δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη κόσμου και Τύπου.

Στους Reds σαφώς και δεν γίνεται να υπάρχει ικανοποίηση για την 9η θέση στην Premier League. Πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν η ομάδα του Κλοπ κυνήγαγε ρεκόρ βαθμών τα προηγούμενα χρόνια, ενώ φέτος μετρά ήδη οκτώ ματς που δεν κέρδισε σύνολο 12.

Κοινό στοιχείο των δύο σημερινών αντιπάλων ο μεγάλος αριθμός κόρνερ που κερδίζουν. Τα 96 της Λίβερπουλ είναι η κορυφαία επίδοση στην κατηγορία, που μεταφράζεται σε 8 ανά αγώνα. Υψηλό επίσης και το 6 ανά αγώνα της Τότεναμ. Το σύνολο των κόρνερ στα οκτώ τελευταία ματς της Λίβερπουλ ήταν 19, 13, 11, 11, 7, 11, 13 και 16, την ώρα που είδαμε 21,13 και 11 στα τρία τελευταία της Τότεναμ. To line των 10,5 μπορεί να ξεπεραστεί σήμερα.

Προγνωστικά Γαλλίας

Από άποψη τηλεθέασης, πάντως, αξίζει την προτίμηση του κάθε ποδοσφαιρόφιλου και το Λιλ – Ρεν (18:05 NOVASPORTS START , LIVE από το SPORT24 ) που γίνεται περίπου την ίδια ώρα. Είχαμε αφιερώσει μια στήλη πριν δύο Κυριακές για το Λιλ-Μονακό, ποντάροντας σε γκολ και τελικές στην εστία. Σε ένα ματς που έληξε τελικά με 4-3!

Η Ρεν έχει την μεσοεπιθετική ποιότητα της Μονακό και μάλιστα με ακόμη καλύτερα νούμερα. Η Λιλ είναι 3η και η Ρεν 4η στον πίνακα με τα xGoals του γαλλικού πρωταθλήματος. Αναφορικά με τα σουτ στην εστία, η Λιλ κάνει 6,5 κατά μέσο όρο εντός έδρας και η Ρεν φτάνει τα 6 μακριά από τη δική της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το παιχνίδι μπορεί, όπως και τότε, να αποδειχτεί εντυπωσιακό και να δώσει αρκετές τελικές προσπάθειες αλλά και γκολ. Για τη Λιλ άλλωστε, έχουμε γράψει ξανά, πως πρόκειται για μια ομάδα με μπόλικα αμυντικά θέματα αλλά τρομερή ποιότητα από τη μέση και μπροστά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιλ – Ρεν: Over 2,5 (απόδοση 1.73), 18:05
  • Tότεναμ – Λίβερπουλ: Over 10,5 κόρνερ (απόδοση 2.09), 18:30

Στο BetMarket.gr βρίσκεις το topodds για τα στοιχηματικά σου δελτία, αναλύσεις και έξυπνα στοιχήματα για όλα τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους στο κουπόνι.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ