ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τις έδρες και τα γκολ στους επαναληπτικούς του Αγγλικού Κυπέλλου

Leeds United's Patrick Bamford reacts during the English Premier League soccer match between Leeds United and Newcastle United at Elland Road in Leeds, England, Saturday, May 13, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Leeds United's Patrick Bamford reacts during the English Premier League soccer match between Leeds United and Newcastle United at Elland Road in Leeds, England, Saturday, May 13, 2023. (AP Photo/Rui Vieira) @ 2023 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τρεις επαναληπτικοί για τον 4ο γύρο του FA Cup στο σημερινό πρόγραμμα, ενδιαφέρουσες ομολογουμένως.

Το Κόβεντρι – Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι ειδική περίπτωση, γιατί όποια περάσει υποδέχεται τη Μέιντστοουν στους 16 και η υπέρβαση μιας ενδεχόμενης πρόκρισης στα προημιτελικά φαντάζει πολύ πιθανή. Προβάδισμα στην Κόβεντρι. Καλύτερη ομάδα, σταθερή φόρμα, εξαιρετικό κλίμα, όλα υπέρ της. Συν την έδρα. Στο 1.60 ο άσος.

Το Πλίμουθ - Λιντς είναι ιδιαίτερα ζόρικο και μάλλον σαν να αδικεί την Πλίμουθ. Αφενός γιατί πάει με ψυχολογία στο ταβάνι μετά το πρώτο διπλό της σεζόν το Σάββατο στο Σουόνσι, αφετέρου γιατί μιλάμε για μια ομάδα που στο Χομ Παρκ αποδεδειγμένα πρέπει να φτύσεις αίμα για να την κερδίσεις. Ειδικά όταν έχει απέναντι της καλές, δυνατές φανέλες, συνδυασμός που την τσιτώνει περισσότερο. Η διπλή ευκαιρία του 1Χ στο 2.30.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Τέλος υπάρχει και το Σαουθάμπτον – Γουότφορντ. Όλο το διακύβευμα έχει να κάνει την κλήρωση του επόμενου γύρου, μιας και όποια περάσει ταξιδεύει στο Άνφιλντ για να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, ευκαιρία που καμιά ομάδα δεν το περνάει ποτέ μα ποτέ στο ντούκου. Εκ των πραγμάτων θα το κυνηγήσουν με ένταση και οι δύο, το αμφίσκορο στο 1.70

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος, έχουμε και εξ αναβολής στην αγγλική Λιγκ 1, κοιτάμε το Μπρίστολ Ρόβερς – Φλίτγουντ. Μόνιμα ανοιχτά τα ματς της πρώτης, κατά... λάθος έμεινε χαμηλά το πιο πρόσφατο ματς με την Έξετερ, όπου κέρδισε με τύχη (1-0). Για 12 σερί ματς δέχονταν γκολ οι "πειρατές", οι οποίοι μετρούσαν και 11 G/G στο ίδιο διάστημα. Από νίκη-ανάσα η Φλίτγουντ στο 3-0 επί της Πορτ Βέιλ, κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 12 ματς και μείωσε την απόσταση από την παραμονή στο -8.

Τη γεμίζει και με αισιοδοξία η εμφάνισή της, καιρό είχε να βγάλει τόσο καλή εικόνα δημιουργικά, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το αποτέλεσμα αυτό ήταν η παρθενική νίκη του Τσάρλι Άνταμ στους πάγκους. Με καλή προϊστορία στο "Μεμόριαλ" η Φλίτγουντ, έχει βρει σκορ σε έξι από τις τελευταίες εφτά επισκέψεις της και τα δεδομένα δείχνουν πως μπορεί να τα καταφέρει ξανά, έχοντας και μομέντουμ πια. Στο 1.70 το G/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρίστολ Ρόβερς - Φλίτγουντ : G/G (απόδοση 1.70), 21:45
  • Κόβεντρι – Σέφιλντ Γουέν.: 1 (απόδοση 1.60), 21:45
  • Πλίμουθ - Λιντς: 1Χ (απόδοση 1.70), 21:45
  • Σαουθάμπτον – Γουότφορντ: G/G (απόδοση 1.70) 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ