ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με την προϊστορία σε Γαλλία και Τουρκία

Ο Άντι Χούτερ σε αγώνα της Άιντραχτ απέναντι στην Γκλάντμπαχ | 27 Οκτωβρίου 2019
Ο Άντι Χούτερ σε αγώνα της Άιντραχτ απέναντι στην Γκλάντμπαχ | 27 Οκτωβρίου 2019 @2019 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Γεμάτο επιλογές φυσικά το κουπόνι της Κυριακής, σε πρώτο πλάνο το απόλυτο εξάποντο παραμονής, στο Μετς – Λοριάν. Παιχνίδι με τρία πονταρίσματα έως το 2.50.

Ασταθές σύνολο η Λοριάν, η οποία βρίσκεται μάλιστα σε χειρότερη θέση από την αντίπαλό της. Στο -3 από τη σωτηρία λοιπόν, έβγαλε επιτέλους επιθετικές αρετές στο 3-3 με τη Χάβρη, εκεί όπου προηγήθηκε με 3-2 στο 90+1’, όμως δέχθηκε το γκολ μαχαιριά στο 90+3’.

Αναιμική επιθετικά η Μετς, είναι αναγκασμένη όμως κι εκείνη να το κυνηγήσει. Ματς-φωτιά που καμία εκ των δύο δεν μπορεί να... αγνοήσει, υπάρχει στη μέση και μια απίθανη προϊστορία με πέντε συνεχόμενα Over 2,5 στα μεταξύ τους ματς στην έδρα αυτή. Τέσσερα από τα ματς αυτά επιβεβαίωσαν και το Over 3,5. Ρισκαδόρικο, αλλά καλοπληρωμένο το Over 2,5 στο 2,50.

Επιμένουμε... γαλλικά με το Μονακό – Χάβρη. Ευάλωτοι αμυντικά οι Μονεγάσκοι, διαθέτουν με διαφορά τη χειρότερη άμυνα από τις ομάδες που διεκδικούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ακόμα ένα ανοιχτό ματς το 2-2 με τη Μαρσέιγ, εκεί πάντως όπου είχε κόντρα τη διαιτησία. Με μπόλικες μεσοαμυντικές απουσίες στο ματς αυτό, μοιάζει δύσκολο να κρατήσει το μηδέν τώρα.

Εξαιρετικη η νεοφώτιστη Χάβρη, σχετικά ασφαλής προς το παρόν (+7 από τις επικίνδυνες θέσεις), αρχίζει να παίζει όλο και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά τα εννιά γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς, ξεχωρίζει το 3-1 επί της Νις, κόντρα σε έναν αντίπαλο που πέρα από την αναμέτρηση αυτή, έχει δεχθεί μονάχα οχτώ γκολ. Μπόνους το γεγονός πως έχει σκοράρει στις τρεις από τις τελευταίες πέντε επισκέψεις της στο Μονακό, έχει νόημα επομένως το Goal/Goal & Over 2,5 στο 2,30.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Τελευταία επιλογή από το Μπεσίκτας – Τραμπζονσπόρ. Αμφότερες απογοητευτικές πάντως, αμυντικά ειδικότερα έχουν σοβαρά θέματα, παρ’ όλα αυτά κρατούν ακόμα στα χέρια τους τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μίλια πίσω από Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι φυσικά, έτσι όπως πήγε η σεζόν τους, κοιτούν να μαζέψουν όσο περισσότερο γίνεται τη ζημιά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Καταδικαστικά υπέρ των γκολ η προϊστορία, εννιά συνεχόμενα G/G & Over 2,5 μετρούν στα μεταξύ τους ματς στην έδρα αυτή. Με βάση την αμυντική τους συμπεριφορά, δεν αποκλείεται να δούμε γκολ ξανά, στο 1,72 το G/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Χάβρη: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.30), 14:00
  • Μετς - Λοριάν: Over 2,5 (απόδοση 2.50), 16:00
  • Μπεσίκτας – Τραμπζονσπόρ: Goal/Goal (απόδοση 1.72), 18:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ