BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με την έδρα στο Εκουαδόρ

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από το Εκουαδόρ και με την έδρα να κάνει την διαφορά.

Ιδιαίτερα φτωχό είναι το κουπόνι αυτών των ημερών, μιας και μπήκαμε στο 10ημερο των εθνικών ομάδων. Συνεπώς ψάχνουμε τα… ματς με το τουφέκι, γι’ αυτό και έχουμε μία επιλογή για σήμερα. Είναι από την 1η Κατηγορία του Εκουαδόρ και την αναμέτρηση της Κουμπάγια με την Μουσούκ Ρούνα.

Οι γηπεδούχοι έχουν ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας και ταυτόχρονα από τα πιο νεανικά σύνολα του πρωταθλήματος, Αποτέλεσμα είναι να μην έχουν ξεκινήσει καλά, μετρώντας ισάριθμες ήττες στα 3 παιχνίδια που έχουν δώσει. Αντικειμενικά βέβαια το πρόγραμμα δεν ήταν εύκολο για την Κουμπάγια, με δεδομένο πως έπαιξε στην πρεμιέρα στη ζόρικη έδρα της Τέκνικο και στην συνέχεια με τις Κίτο και Ντελ Βάγιε, οι οποίες αποτελούν τα κορυφαία υλικά της κατηγορίας και έχουν ως στόχο το πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Μουσούκ Ρούνα διαθέτει καλό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας και έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στο πρωτάθλημα, τρέχοντας σερί 2-1-0. Το ζήτημα βέβαια για την ίδια είναι οι εκτός έδρας αναμετρήσεις (1-6-16 το σερί της στις 23 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα), πράγμα το οποίο δεν έχει αλλάξει ούτε φέτος, αφού στην πιο πρόσφατη εξόρμηση της η εικόνα της ήταν αποκαρδιωτική απέναντι στην Έμελεκ και κάλλιστα θα μπορούσε να ηττηθεί, αν η αντίπαλος της ήταν πιο εύστοχη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα κινηθούμε προς τον άσο και εξηγούμε το σκεπτικό μας. Αφενός οι δηλώσεις του τεχνικού της γηπεδούχου ουσιαστικά δείχνουν ότι έχει σημαδέψει το συγκεκριμένο ματς, καθώς έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα η ομάδα του. Αφετέρου οι κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της Μουσούκ Ρούνα, η οποία έχει κερδίσει μόνο σε 1 από τις 23 τελευταίες εξορμήσεις της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Παράλληλα, όμως, παρατηρούμε πως στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ τα διπλά είναι ελάχιστα (μόλις το 25%), οπότε βλέποντας τιμές φαβορί στη νίκη των φιλοξενούμενων το μυαλό μας πάει κατευθείαν στην κόντρα.

Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο σε απόδοση 3,20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κουμπάγια - Μουσούκ Ρούνα: 1 (απόδοση 3.20), 23:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ