ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με την αύρα του Γκαρέκα και παράδοση στην Κόρδοβα η Βέλες

Ο Ρικάρντο Γκαρέκα
Ο Ρικάρντο Γκαρέκα © 2023 RAUL MARTINEZ /POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Βέλες πάει με υπηρεσιακό προπονητή στο Κέμπες για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Ταγέρες και ενώ περιμένει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γκαρέκα. Ποντάρισμα στο 1.83.

Για την έκτη αγωνιστική της Liga Profesional της Αργεντινής η Ταγέρες φιλοξενεί την Βέλες στο Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες σ’ ένα όχι και τόσο εύκολο ματς αν και η φόρμα δείχνει άλλα πράγματα. Η Ταγέρες μετράει τέσσερις νίκες στη σειρά. Είναι πρωτοπόρος μαζί με τη Ντιφένσα (5 ματς), τη Λανούς (6 ματς), τη Ρίβερ (έξι ματς) και τη Σαν Λορέντζο (5 ματς). Ανεβασμένη και καλοστημένη ομάδα η γηπεδούχος, τρέχει και δημιουργεί πληθώρα ευκαιριών στον αγωνιστικό χώρο.

Η Βέλες μετά από την αναμέτρηση της πρεμιέρας που κέρδισε τη Χιμνάσια 3-1 έκανε 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στο τελευταίο χρονικά ματς φιλοξένησε την Μπόκα, ήταν αξιοπρεπής δημιουργικά, προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της, αλλά την πάτησε, αφού η άμυνά της στο transition δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει και κάπως έτσι ήρθε η ήττα με 2-1.

Απόψε πάει με υπηρεσιακό τεχνικό. Ο Μεδίνα αποτέλεσε παρελθόν, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να περάσει τη φιλοσοφία του και η ομάδα με αυτόν στον πάγκο κινήθηκε στη μετριότητα, πέρσι τον έσωσε η πορεί στο Copa Libertadores, αλλά φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η ομάδα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό απόψε και ενώ όλοι περιμένουν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρικάρντο Γκαρέκα για τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα. Ο πολύπειρος τεχνικός, που έκανε εξαιρετική δουλειά στην Εθνική Περού, αρνήθηκε μάλιστα πρόταση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Εκουαδόρ. Πάρτι έχει στηθεί από τον κόσμο για έναν τεχνικό που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά και έχει γνώση της κατάστασης.

Ο Γκαντόλφι από την άλλη θα πάει και απόψε με την ίδια ενδεκάδα, αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά το ρόστερ του είναι περιορισμένο και κάποια στιγμή αυτό ίσως κοστίσει. Το κλίμα αλλάζει στη Βέλες, ο Μεδίνα δεν κέρδισε ποτέ τους παίκτες του, ενώ έχει και παράδοση κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο αφού στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς έχει κερδίσει 4 φορές, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Στο 1.83 το Χ2, υποτιμάται από τις αποδόσεις η Βέλες. Περιμένουμε διαφορετική εικόνα απόψε μετά από την απόλυση του Μεδίνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ταγέρες - Βέλες: Χ2 (απόδοση 1.83), 02:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ