TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τη δύναμη του κόσμου της η ΑΕΚ Λάρνακας για το 1.96

Οι παίκτες της ΑΕΚ Λάρνακας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Μίντιλαντ στο ΑΕΚ Αρένα για τα προκριματικά του Champions League
Οι παίκτες της ΑΕΚ Λάρνακας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Μίντιλαντ © 2022 PETROS KARADJIAS/ASSOCIATED PRESS

Η ΑΕΚ Λάρνακας απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Ντνίπρο και καλείται στο ΑΕΚ Αρένα να τελειώσει τη δουλειά. Ποντάρισμα στο 1.96.

Η ΑΕΚ Λάρνακας απέδειξε στο πρώτο ματς με τη Ντνίπρο για τα playoffs του Europa League πως ο βαθμός ετοιμότητας παίζει σημαντικό ρόλο. Ήταν καλύτεροι οι Λαρνακείς στο πρώτο ματς, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το τελικό 2-1 στο ουδέτερο Κόσιτσε. Η σειρά μεταφέρεται στο ΑΕΚ Αρένα (19:00 LIVE από το SPORT24 ) της Λάρνακας, η ανυπομονησία είναι μεγάλη, ο ενθουσιασμός ακόμα μεγαλύτερος. Το Αρένα θα κοχλάζει και θα είναι γεμάτο για μια ιστορικής σημασίας αναμέτρηση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα έχει κάθε λόγο να είναι υποψιασμένος και το είπε χθες στη συνέντευξη Τύπου, αλλά από εκεί και πέρα κρατάει συγκεντρωμένους τους παίκτες του, ενώ για τον ίδιο είναι το σημαντικότερο παιχνίδι από τότε που ανέλαβε την ΑΕΚ. Η πρόκριση, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με 2/2 νίκες είναι ζωτικής σημασίας, πόσω μάλλον όταν πρόκειται απέναντι σ’ έναν δυνατό και έμπειρο αντίπαλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ΑΕΚ πάει με καλή ενδεκάδα στο ματς, δεν έχει πολλές μαζεμένες απουσίες να διαχειριστεί ο Όλτρα, υπάρχει όμως ένας αστερίσκος. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός, είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, δεν προπονήθηκε χθες και την τελευταία στιγμή θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του, υπάρχουν όμως επιλογές που μπορούν να καλύψουν το κενό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ντνίπρο δεν έχει ματς στα πόδια της, η ΑΕΚ δίνει το έκτο παιχνίδι της, ενώ ξεκινούν και οι εγχώριες υποχρεώσεις της σε τέσσερις μέρες. Οι Λαρνακείς έχουν την έδρα και το ηθικό, το σκορ της πρόκρισης, όπως και ταλέντο για τη νίκη. Το απέδειξαν πόσο δυνατή ομάδα έχουν χτίσει στα ματς με Μίντιλαντ και Παρτιζάν. Στο 1.96 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Λάρνακας - Ντνίπρο: 1 (απόδοση 1.96), 19:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ