TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Conference στο 4.51

Η μπάλα του Europa Conference League
Η μπάλα του Europa Conference League INTIME

Το Match Money διαβάσει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και ταξιδεύει από τη Στοκχόλμη μέχρι το Μπέλφαστ.

Πλέι οφ Europa League και Conference League σήμερα και το Total Betting του Match Money παίζει μια δυάδα ξεκινώντας από τη Στοκχόλμη και κλείνοντας στο Μπέλφαστ.

Στη Στοκχόλμη η ΑΪΚ υποδέχεται την τσέχικη Σλοβάτσκο (20:00 Live από το SPORT24) έχοντας να ανατρέψει το βαρύ 3-0 του πρώτου αγώνα. Σε έναν πρώτο αγώνα μάλιστα που η ΑΪΚ ήταν κυριολεκτικά τραγική και λέει κι ευχαριστώ που το κοντέρ δεν έγραψε ακόμη περισσότερα: 63-37 κατοχή, 16-4 τελικές, 2,78-0,18 xGoals.

Τώρα όμως τα πράγματα ίσως να είναι διαφορετικά. Η ΑΪΚ εδώ και καιρό δεν ήταν καθόλου στα καλά της, με μόνιμη γκρίνια της εξέδρας για τον προπονητή, και η ήττα στην Τσεχία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αμέσως μετά, η διοίκηση της ΑΪΚ προχώρησε στην απόλυση του Μπάρτοζ Γκρζέλακ και τα "τρωκτικά" την Κυριακή αντέδρασαν περνώντας με 4-2 από την έδρα της Νόσεπινγκ για το σουηδικό πρωτάθλημα.

Το 3-0 βέβαια δεν είναι σκορ που ανατρέπεται, όμως αυτή η "νέα" ΑΪΚ θα το παλέψει όσο γίνεται. Και το 2.20 του άσου, με δεδομένο μάλιστα ότι οι Τσέχοι έχουν την πολυτέλεια της ήττας μέχρι και δύο γκολ, είναι μια χαρά bet.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Μπέλφαστ, πάλι για το Conference League, έχουμε το Λίνφιλντ – Ρίγας (20:00 Live από το SPORT24), ρεβάνς του 2-2 του πρώτου ματς στη Λετονία. Η Ρίγας είναι πιο τεχνική/ποιοτική και στα χαρτιά καλύτερη ομάδα από τη Λίνφιλντ, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο ματς, όπου το αποτέλεσμα ήταν αυτό που λέμε μαγική εικόνα (1,98-0,27 xGoals).

Για αυτό και οι εταιρείες δίνουν φαβορί το διπλό στο 2.40-2.50, με τον άσο να φτάνει στο 3.00. Αλλά η σημερινή βραδιά δεν είναι μια απλή ευρωπαϊκή βραδιά για τη Λίνφιλντ αλλά κυριολεκτικά ραντεβού με την ιστορία: Αν προκριθεί, θα γίνει η πρώτη βορειοϊρλανδική ομάδα που θα συμμετάσχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Το "Windsor Park" θα έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα, η Λίνφιλντ, μπορεί ποιοτικά να μη λέει πολλά, όμως είναι οργανωμένη και δουλεμένη ομάδα, με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο από το 2015 (τον Ντέιβ Χίλι, πρώτο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Βορείου Ιρλανδίας και με μεγάλη καριέρα στις αγγλικές κατηγορίες τη δεκαετία του 2000) και συνολικά ως οργανισμός ονειρεύεται αυτή τη στιγμή και παλεύει για τους ομίλους εδώ και αρκετά χρόνια. Αουτσάιντερ είναι ο άσος, αξίζει τον κόπο, ειδικά με την κάλυψη του DNB και του ενδεχόμενου παράτασης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΪΚ – Σλοβάτσκο: 1 (απόδοση 2.20) 20:00
  • Λίνφιλντ – Ρίγας: 1 DNB (απόδοση 2.05) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ