ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τετράδα γκολ σε απόδοση 16.50

Bremen's head coach Ole Werner gestures during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Sunday, Jan. 21, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bremen's head coach Ole Werner gestures during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Sunday, Jan. 21, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) © 2024 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τα γκολ από το πρόγραμμα της Παρασκευής

Στη Γαλλία η αυλαία ανοίγει με το Λιλ – Μαρσέιγ. Η Λιλ σταδιακά βρίσκει μια σταθερότητα και μια αποτελεσματικότητα στα παιχνίδια της, φλερτάρει πια δυνατά με την 3η θέση. Απέναντι της μια Μαρσέιγ που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πολύ σημαντικά αμυντικά προβλήματα που της κοστίζουν. Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος και θα πάμε με το Over 1,5 γκολ της στο 2,25, κάτι που το έχει καταφέρει στις 4/5 τελευταίες εντός κόντρες της με τη Μαρσέιγ.

Στην Μπουντεσλίγκα έχουμε το Άιντραχτ – Βέρντερ, ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς για τη γηπεδούχο η οποία θέλει να ρεφάρει σε αυτό το δεύτερο κολλητό εντός της, προερχόμενη από τη λευκή ισοπαλία με την Ουνιόν. Η Βέρντερ δεν είναι σε πειστικό μομέντουμ, παρ’ όλα αυτά σκοράρει σε 7 σερί εκτός έδρας, ενώ το συγκεκριμένο ζευγάρι μετράει 11/13 G/G για το πρωτάθλημα. Έχει ενδιαφέρον το G/G & Over 2,5 στο 2,05.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στη Β’ Γερμανίας ενδιαφέρον στα γκολ έχει το Βίχεν – Χάνσα. Κάτω από τη γραμμή και πνιγμένη στο άγχος η Χάνσα, από την πλευρά της η Βίχεν μόνο ασφαλής δεν νοιώθει ακόμη. Μια Βίχεν που έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα τρία τελευταία, την ώρα που η Χάνσα μετράει δύο γκολ ενεργητικό στους πέντε τελευταίους αγώνες. Άγχος και επιθετική δυστοκία οδηγούν στο Under 2,5 σε απόδοση 1,90.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος από την Πολωνία στεκόμαστε στο Ραντόμιακ – Ράκοφ. Στην Ραντόμιακ δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και ελπίζουν πως η ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά θα είναι αρκετή ώστε να αποφύγουν μπλεξίματα με την ουρά. Στην Ράκοφ πέταξαν ακόμα 2 βαθμούς στην τελευταία υποδοχή της Ρουχ Χορζόφ (1-1) και μαζί την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή. Η επάνοδος του επιθετικού χαφ Λόπεζ την ενισχύει επιθετικά, αλλά τα προβλήματα πίσω μοιάζουν άλυτα. Κρατάμε το G/G σε απόδοση 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βίχεν - Χάνσα: Under 2,5 (απόδοση 1,90), 19:30
  • Άιντραχτ - Βέρντερ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.05), 21:30
  • Ραντόμιακ - Ράκοφ: G/G (απόδοση 1.90), 21:30
  • Λιλ - Μαρσέιγ: Λιλ Over 1,5 (απόδοση 2.25), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ