ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα λίγα γκολ στη Λεωφόρο, μεγαθήριο η Λιντς στο Έλαντ

Ο Ντάνιελ Φάρκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νόριτς και τη Λίβερπουλ
Ο Ντάνιελ Φάρκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νόριτς και τη Λίβερπουλ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Τετάρτης, πάμε να δούμε τι ελιγμό μπορούμε να κάνουμε στις αγορές τερμάτων.

Σε πρώτο πλάνο το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Γεμάτοι απουσίες οι Πράσινοι σε όλες τις γραμμές, είναι και καταπονημένοι από το δύσκολο πρόγραμμα, επιστρέφει τουλάχιστον ο Ιωαννίδης, αλλά κι αυτός δεν αναμένεται έτοιμος για φουλ αγωνιστική δράση.

Ανοιχτά τα περισσότερα ματς του Ατρομήτου, η φύση ωστόσο της αναμέτρησης είναι ιδιαίτερη και ο ρυθμός δύσκολα θα ανοίξει. Υπάρχει και ιδανική προϊστορία στη μέση με 10/12 Under 2,5 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό γηπεδούχο. Τσιμπημένο το Under 2,5 στο 2.00 και αξίζει μια ματιά.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Δεύτερη επιλογή από την Championship και το Λιντς – Νόριτς. Μεγαθήριο στην έδρα της η Λιντς με ρεκόρ 10-4-0, προέρχεται από το ζόρικο 2-1 επί της Πρέστον με ανατροπή. Κάνει το καθήκον της ακόμα και όταν δεν είναι στα καλύτερά της, αντιμετωπίζει εδώ μια Νόριτς με την οποία μετρούν εξαιρετική προϊστορία στο Over 2,5 (έξι σερί).

Προγνωστικά στοιχήματος

Πλησιάζει τα playoffs ανόδου η Νόριτς μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες της, ωστόσο αποτελεί ακόμα ένα άκρως ασταθές σύνολο. Κλικ στον άσο με Over 2,5 (2,00), κάτι που επιβεβαίωσε η Λιντς στις τελευταίες εφτά νίκες στην έδρα της.

Πάμε και σε μια επιλογή από Πρέμιερ Σκωτίας, η οποία επέστρεψε χθες στη δράση μετά από περίπου 20 μέρες. Με το Σεντ Τζόνστον – Αμπερντίν θα ασχοληθούμε, αμφότερες έδειξαν σκουριασμένες στις κυπελλικές τους αναμετρήσεις, με την πρώτη μάλιστα να πατά την μπανανόφλουδα και να γνωρίζει τον αποκλεισμό από ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να πάνε τα εντός έδρας παιχνίδια τους στο... μίσο – μηδέν και διαθέτουν συνολικά τη 2η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, με μόλις 13 γκολ σε 20 αναμετρήσεις. Πιο αλέγκρα η Αμπερντίν, η οποία αναμένεται βελτιωμένη μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς ξέμπλεξε με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, που της είχαν κάνει κακό εντός συνόρων.

Ισοπεδωτική η μεταξύ τους προϊστορία στο Περθ με δέκα σερί Under 2,5 (7/10 Under 1,5), έτσι όπως έπαιξαν στο Κύπελλο, αλλά και με βάση την εικόνα της Σεντ Τζόνστον, πολύ πιθανό να δούμε ακόμα ένα, ενδεχόμενο που παίζει στο 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Under 2,5 (2.00), 21:00
  • Λιντς – Νόριτς: 1 & Over 2,5 (2.00), 21:45
  • Σεντ Τζόνστον – Αμπερντίν: Under 2,5 (1.70), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ