BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τα γκολ στο Λονδίνο κι ένα ειδικό στην Τούμπα

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τα γκολ στο Λονδίνο κι ένα ειδικό στην Τούμπα
Ο Σβαμπ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αμπερντίν INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι πήραν ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή με 4-2. Όσον αφορά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Δικέφαλος του Βορρά μετρά μόνο νίκες στον όμιλο, έχοντας σκοράρει και στα τρία παιχνίδια από τουλάχιστον δύο τέρματα, αν και σε κανένα δεν κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Πρωταρχικός στόχος του Λουτσέσκου για τον σημερινό αγώνα είναι να μην επιτρέψει στην ομάδα του να υποτιμήσει ούτε στο ελάχιστο τον αντίπαλο. Η Αμπερντίν γνώρισε την ήττα με ανατροπή από τον ΠΑΟΚ, αλλά στο πρωτάθλημα, επικράτησε των Μάδεργουελ (2-4) και Χιμπέρνιαν (0-1). Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ μεγάλης σημασίας για τους φιλοξενούμενους, μιας και σε περίπτωση που δεν κερδίσουν, πιθανότατα μένουν εκτός συνέχειας.

Οι Σκωτσέζοι έχουν δημιουργήσει κλίμα και πιθανολογούμε σε ένα παιχνίδι έντασης. Φάνηκε αυτό και στις... προκλητικές δηλώσεις του κορυφαίου παίκτη της Αμπερντίν, Μιόβσκι. Τονίζουμε πως το σημερινό παιχνίδι για την Αμπερντίν είναι ένα ζωής και θανάτου, οπότε θα πάμε στην επιλογή να δεχθεί Over 2,5 κάρτες η Αμπερντίν, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1.75.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και βρέθηκαν να χάνουν με 0-4, μειώνοντας στο τέλος σε 2-4. Βαριά ήττα, η οποία χτύπησε καμπανάκι για όλους στο λιμάνι, όμως άπαντες θέλουν να αφήσουν αυτό το αποτέλεσμα, μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέο αρνητικό αποτέλεσμα σήμερα.

Η Γουέστ Χαμ πλήρωσε στον αγώνα του "Γ. Καραϊσκάκης" την υποτίμηση που έδειξε προς τον Ολυμπιακό, ξέρει όμως πως κρατά την τύχη στα χέρια της. Τα "σφυριά" βέβαια, μετρούν τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με μόνο θετικό αποτέλεσμα αυτό του EFL Cup, κόντρα στην Άρσεναλ (3-1), η οποία έκανε εκτεταμένο ροτέισον.

Η Γουέστ Χαμ έχει τον πρώτο λόγο, όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι έργο της. Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και σήμερα μην ξεχνάμε πως έχει και υψηλό κίνητρο. Αμφότερες διαθέτουν πολύ αποτελεσματικές επιθέσεις και ευάλωτες άμυνες, στοιχεία που μας οδηγούν στο Goal/Goal & Over 2,5, σε απόδοση 1,93.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Αμπερντίν: Αμπερντίν Over 2,5 Κίτρινες κάρτες (απόδοση 1.75), 19:45
  • Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 1.93), 22:00

Οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τους σημαντικότερους αγώνες

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ