TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ποντάροντας... ελληνικά

Ο Λιβάι Γκαρσία στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπράιτον στην Αγγλία για το Europa League 2023/24
Ο Λιβάι Γκαρσία στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπράιτον στην Αγγλία για το Europa League 2023/24 INTIME

Το Total Betting του Match Money παίζει… ελληνικά στο πρόγραμμα της Πέμπτης.

ΑΕΚ – Μαρσέιγ (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Για τη φετινή ΑΕΚ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η πρώτη της προτεραιότητα είναι η Ευρώπη και όχι το πρωτάθλημα. Για αυτό και υπάρχει αυτή η μεγάλη διαφορά στην απόδοση και στην εικόνα της ΑΕΚ ανάμεσα στα "εύκολα" παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και στα ευρωπαϊκά ματς, όπου είναι κυριολεκτικά σαν να βλέπεις δύο διαφορετικές ομάδες.

Το σημερινό ματς με τη Μαρσέιγ είναι προφανώς το πλέον καθοριστικό για την τύχη της ΑΕΚ στον όμιλο του θανάτου και αν μη τι άλλο είναι βέβαιο ότι στο γήπεδο της OPAP Arena θα εμφανιστεί μια ομάδα αποφασισμένη και έτοιμη να δώσει όσα έχει και δεν έχει. Η ΑΕΚ έδειξε στο Βελοντρόμ ότι δεν έχει να φοβηθεί πολλά, για πρώτη φορά στα παιχνίδια του ομίλου θα είναι ουσιαστικά πλήρης, η Μαρσέιγ παραμένει σταθερά από την αρχή της σεζόν σε μια μεταβατική κατάσταση όπου ψάχνει να βρει τον εαυτό της και το 2.50 του άσου είμαι μια χαρά απόδοση.

Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Οι τελευταίες μέρες για τον Ολυμπιακό, μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ δύσκολες. Ο Ολυμπιακός, ως μια νέα ομάδα που έκανε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι και ακόμη είναι σε διαδικασία χτισίματος, είναι δεδομένο ότι έχει αδυναμίες, όμως ταυτόχρονα είναι επίσης δεδομένο ότι είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα και προσωπικότητα.

Κι ακριβώς αυτή η προσωπικότητα που έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού πιθανόν να αποδειχθεί καταλυτική σήμερα. Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση και απαντήσεις και η Γουέστ Χαμ, όσο κι αν έχει το όνομα και τη χάρη της Premier League, δεν είναι ομάδα που πραγματικά σε τρομάζει. Το τελευταίο δίμηνο η Γουέστ Χαμ είναι σε κακή φόρμα, μετρώντας τρεις σερί ήττες στην Premier και συνολικά 1-1-5 από τις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου έχει νικήσει μόνο την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο Μόγες κάνει σταθερά αλλαγές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα 5.00+ μάς επιτρέπουν εύκολα να πάρουμε μαζί μας και το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ – Μαρσέιγ: 1 (απόδοση 2.50) 22:00
  • Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός: Χ2 (απόδοση 2.50) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ