ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας

Η μπάλα της Premier League
Η μπάλα της Premier League © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Ένα βήμα πριν τις μεγάλες μάχες των εθνικών ομάδων βρισκόμαστε, φτωχό το κουπόνι ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας αποτελούν τη μοναδική διαφυγή.

Σε πρώτη φάση ξεχωρίζουμε το Χάμπτον – Γουέλινγκ από τη Νάσιοναλ Νότου. Ψυλλιασμένος ο άσος κοντά σε τιμές διπλασιασμού, για μια Χάμπτον που είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά... δίνει αρκετά γκολ στους αντιπάλους της (έχει δεχθεί γκολ σε 15/18 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της).

Στη μάχη των playoffs ανόδου η γηπεδούχος, αρκετά παρακάτω η Γουέλινγκ, η οποία δεν κινδυνεύει άμεσα προς το παρόν, ωστόσο βρίσκεται στο γκρουπ ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή τους. Κίνητρο υπάρχει και στις δύο πλευρές επομένως, κλειδί η ισοπεδωτική προϊστορία με έξι συνεχόμενες G/G στα μεταξύ τους ματς στην έδρα της Χάμπτον. Στο 1,70 το G/G.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στη Νάσιοναλ Βορρά και το Μπίσοπς Στόρτφορντ – Κινγκς Λιν. Μαθηματικά υποβιβασμένη η πρώτη, τα έχει παρατήσει εδώ και καιρό και στα παιχνίδια της βρέχει... γκολ συνεχώς. Οχτώ Over 2,5 στα τελευταία εννιά ματς μετρά πιο συγκεκριμένα, στην έδρα της ειδικότερα πελαγοδρομεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πολυβόλο δεν τη λες επιθετικά την Κινγκς Λιν, η οποία ωστόσο βρίσκεται για τα καλά στη μάχη της παραμονής και καλείται να κάνει το καθήκον της και να συνεχίσει την εξαιρετική της φόρμα (σερί 5-3-0). Μια χαρά το Over 2,5 στο 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάμπτον – Γουέλινγκ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 21:45
  • Μπίσοπς Στόρτφορντ – Κινγκς Λιν: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ