BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ σε Βιγιαμαρίν και Σέλχαρστ Παρκ

Girona's Artem Dovbyk, left, celebrates with teammates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Girona at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 10, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Οι παίκτες της Ζιρόνα πανηγυρίζουν γκολ του Αρτέμ Ντόβμπικ @ 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις σε Ισπανία και Αγγλία, εκεί όπου βλέπουμε γκολ.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Μπέτις με την Ζιρόνα. Οι γηπεδούχοι πρόσφεραν θέαμα κόντρα στην Σοσιεδάδ και το 0-0 αδικεί τις δύο ομάδες, μιας και κάλλιστα θα μπορούσε να έχει λήξει 2-2! Μπήκε… φοβισμένα, αλλά μετά το 25’ σαν να άλλαξε… τσιπάκι και είδαμε διαφορετική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Σαφώς είναι πολύ σημαντική η απουσία του κορυφαίου, μακράν του δευτέρου, ποδοσφαιριστή της, Ίσκο (μ. 17/2). Η Ζιρόνα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την Αλαβές (3-0) και… παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πήρε για τα καλά μπρος ο Ντόβμπικ, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και έφτασε τα 10 σε 16 αγωνιστικές! Στα θετικά είναι και η επιστροφή του τοτέμ της, Στουάνι (ε. 16/6).

Σούπερ ντέρμπι στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν με τη Ζιρόνα να πηγαίνει σε μία από τις δυσκολότερες έδρες στην Ισπανία. Η Μπέτις ήταν εξαιρετική κόντρα στη Σοσιεδάδ, αλλά είναι η πρώτη φορά φέτος που θα παίξει χωρίς τον Ίσκο (μ. 17/2). Το Goal/Goal φαντάζει ως λογική επιλογή, με δεδομένο πως το οποίο έφεραν στα 5/5 στη γηπεδούχο. Το Goal/Goal προσφέρεται στο 1,63.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Μπράιτον. Σε ντεφορμάρισμα οι αετοί, μιας και παραμένουν χωρίς νίκη στην πρόσφατη εξάδα αναμετρήσεων τους (0-2-4), όμως το θετικό είναι πως μόλις σε ένα από αυτά τα ματς απέτυχαν να βρουν δίχτυα. Στα θετικά είναι φυσικά η ισοπαλία κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω με δύο τέρματα και όλα έδειχναν ακόμα μία ήττα στο πρόγραμμα, εν τέλει πήραν την ισοπαλία εκμεταλλευόμενοί τα αμυντικά λάθη του αντιπάλου τους.

Η Μπράιτον δυσκολεύεται να διαχειριστεί τις παράλληλες διοργανώσεις (έπαιζε και Ευρώπη μέχρι πρότινος και μάλιστα τερμάτισε ως πρώτη στο δεύτερο όμιλο του Europa League). Αυτός είναι και ο λόγος που στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 9η θέση και μάλιστα έχει κερδίσει μόλις σε μία από τις 4 τελευταίες εμφανίσεις της (1-1-2).

Προγνωστικά στοιχήματος

Καμία από τις δύο δεν μας πείθει με την εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα σε επίπεδο πρωταθλήματος για να την στηρίξουμε. Οκ, προφανώς και η Μπράιτον κάποια στιγμή θα πάρει τα πάνω της, ειδικά τώρα που δεν θα ‘χει πλέον και παράλληλες Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά δεν θα την ποντάρουμε σε τιμές φαβορί εκτός έδρας όταν μακριά από τη βάση της τρέχει σερί 1-1-4 στις 6 τελευταίες εξόδους της στην Premier League. Αναφορικά λοιπόν με το καθαρό σημείο θα πάμε No Bet στα προγνωστικά του αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον (21/12/23).

Στα γκολ μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα για τον συγκεκριμένο αγώνα και ειδικότερα στο Goal/Goal σε απόδοση 1.75, καθώς αμφότερες είναι ομάδες που βρίσκουν δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά αδυνατούν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μπέτις - Χιρόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.63), 20:00
  • Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα σε όλους τους σημαντικούς αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ