BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ σε Κύπρο και Ισπανία

Οι παίκτες της Κάντιθ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 20 Αυγούστου 2023
Οι παίκτες της Κάντιθ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 © 2024/JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η δράση στα πρωταθλήματα επιστρέφει και η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr έχει στόχευση στα γκολ που διπλασιάζουν.

Ξεκινάμε την σημερινή μας ανάλυση από το πρωτάθλημα της Κύπρου και την αναμέτρηση της Δόξας Κατωκοπιάς με τον Οθέλλο Αθηαίνου για τον β’ Όμιλο. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο Χ στο τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα και έτσι έφτασαν τα 3 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα. Παρουσιάζει βελτίωση, πάντως, το τελευταίο διάστημα αλλά και πάλι θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια, καθώς απέχει 6 βαθμούς από την Καρμιώτισσα. Ο Οθέλλος από την άλλη πήρε πολύ σπουδαίας σημασίας νίκη στην τελευταία αγωνιστική. Επικράτησε με 0-4 την ΑΕΖ και πλέον μπορεί να έχει κάποιες ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν για τη νίκη και δεν τους συμφέρει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. Μοναδικός στόχος και των δύο ομάδων είναι να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσουν την έξοδο από την ζώνη του υποβιβασμού. Περιμένουμε, λοιπόν, ανοιχτό ματς και αρκετά γκολ. Το over 2.5 γκολ είναι σε απόδοση 1,95.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Κάντιθ με την Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Σοσιεδάδ (0-2), σε μία λίγο έως πολύ αναμενόμενη ήττα. Είναι στο «-5» από την παραμονή και το πρόγραμμά τους είναι αρκετά δύσκολο από εδώ και πέρα. Πολύ δύσκολα θα γλιτώσει την παραμονή, αν και μιλάμε για μία λογική εξέλιξη, με δεδομένο πως σε 29 αγωνιστικές έχει πάρει μόλις τρεις νίκες! Η Γρανάδα αποφάσισε την απομάκρυνση του τεχνικού Μεδίνα μετά το 0-1 στη Μαγιόρκα, ένα αποτέλεσμα που την άφησε στο «-13» από τη σωτηρία με ένα ματς λιγότερο. Τη θέση του πήρε ο άνθρωπος των… ειδικών αποστολών, Χοσέ Σαντοβάλ. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι μόνο με πολλαπλά… θαύματα θα καταφέρει τη βγάλει από τον… βούρκο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ματς ανάμεσα σε δύο υποψήφιους προς… θάνατο είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η μεν Κάντιθ είναι στο «-5» από τη σωτηρία, αλλά με πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Η δε Γρανάδα από την άλλη, με κάπως πιο βατό πρόγραμμα και ένα ματς λιγότερο, αλλά και στο «-13» από την παραμονή. Η άποψή μας είναι ότι καμία τους δε θα γλιτώσει και η νέα σεζόν θα τις βρει στη Σεγούντα. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δε θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Άλλωστε, η ισοπαλία δεν τις βολεύει. Επομένως, αργά ή γρήγορα αμφότερες θα ψάξουν το γκολ. Τα 2/2 μεταξύ τους στο «Καράνθα» ήταν Goal/Goal. Θα το στηρίξουμε, αν και η γηπεδούχος έχει τη χειρότερη επίθεση με 20 τέρματα σε 29 αγωνιστικές. Αντιμετωπίζει τη χειρότερη άμυνα (28/58) οπότε, ένα γκολ μπορεί να το βρει. Η φιλοξενούμενη πάλι, είναι μία ομάδα που με την έλευση του φορ Χουάνμι, σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση. Το Goal/Goal έχει απόδοση 2.03.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Δόξα Κατωκοπιάς – Οθέλλος Αθηαίνου: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 19:00
  • Κάντιθ – Γρανάδα: Goal/Goal (απόδοση 2.03), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ