ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ σε Γαλλία, Σκωτία και Πορτογαλία

Ο Άντι Χούτερ σε αγώνα της Άιντραχτ απέναντι στην Γκλάντμπαχ | 27 Οκτωβρίου 2019
Ο Άντι Χούτερ σε αγώνα της Άιντραχτ απέναντι στην Γκλάντμπαχ | 27 Οκτωβρίου 2019 @2019 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Γεμίζει ξανά το κουπόνι, πάμε να δούμε τις επιλογές μας σε αγορές τερμάτων.

Σε πρώτο πλάνο το Ροντέζ – Μονακό για το Κύπελλο Γαλλίας. Ζευγάρι με... προηγούμενα, η Ροντέζ της Ligue 2 απέκλεισε τη Μονακό πέρυσι στα πέναλτι στην ίδια διοργάνωση.

Στο παιχνίδι της ανόδου η γηπεδούχος, μόλις στο -1 από την 5άδα, συνεχίζει απτόητη με όπλο το επιθετικό της ποδόσφαιρο. Εντυπωσιακό το γεγονός πως θα αγωνιστεί στο Κύπελλο εντός έδρας για πρώτη φορά εδώ και επτά χρόνια και 25 σερί γύρους μακριά από το σπίτι της! Δεν αποκλείεται να της δώσει περαιτέρω ενθουσιασμό η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό φυσικά με το γεγονός πως τα έχει ήδη καταφέρει κόντρα στη Μονακό.

Αδιαμφισβήτητη η επιθετική ποιότητα των Μονεγάσκων, οι οποίοι συν τοις άλλοις θα ψάξουν και εκδίκηση. Η άμυνά τους βέβαια δίνει συνεχώς δικαιώματα και κόντρα σε έναν αντίπαλο τέτοιας φύσεως, το σκορ μπορεί να ανοίξει. Στο 1,90 το G/G & Over 2,5.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Κύπελλο Σκωτίας και το Κιλμάρνοκ – Νταντί. Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί φέτος στο πρωτάθλημα, αμφότερες έκατσαν στο 2-2 και επιβεβαίωσαν πανηγυρικά το Over 2,5. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ζευγάρι, καθώς στον πάγκο της Κιλμάρνοκ κάθεται ο έμπειρος Ντέρεκ ΜακΊνες, ενώ σε εκείνο της Νταντί ο Τόνι Ντόχερτι, δεξί χέρι του ΜακΊνες επί χρόνια.

Η μεταξύ τους σχέση φαίνεται πως έχει δώσει το κάτι παραπάνω στο ζευγάρι, όπως φάνηκε και στα ματς του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, η Κιλμάρνοκ εντυπωσιάζει αγωνιστικά, βρίσκεται στην 4η θέση και ονειρεύεται ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ενισχυμένη βγαίνει από τη διακοπή η νεοφώτιστη Νταντί, η οποία φέτος έχει χάσει μονάχα από ομάδες της εξάδας. Ζόρικο ζευγάρι όσον αφορά το σημείο, η αύρα που είχαν πριν τη διακοπή οδηγεί στα πολλά γκολ, ίσως βοηθήσει και η φύση της διοργάνωσης. Στο 1,90 το Over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Εστορίλ – Αρούκα. Από τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις προέρχονται αμφότερες, πρόκειται για σύνολα με ατομική ποιότητα και αγωνιστικό προφίλ που μυρίζει... γκολ. Για οχτώ σερί ματς σκοράρει στο πρωτάθλημα η Εστορίλ, έξι συνεχόμενα Over 2,5 μετρά η Αρούκα με τη σειρά της. Έχει λογική το Over 2,5 στο 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κιλμάρνοκ – Νταντί: Over 2,5 (απόδοση 1.90), 17:00
  • Εστορίλ – Αρούκα: Over 2,5 (απόδοση 1.85), 17:30
  • Ροντέζ – Μονακό: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 18:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ