ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ σε Γαλλία, Πορτογαλία και Τουρκία

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρί - Μονπελιέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρί - Μονπελιέ 2023 AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Απογευματινό παιχνίδι με τα γκολ από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Τρελαίνει κόσμο η Μπρεστ στη Ligue 1, τρέχει σερί 8-1-0 στα τελευταία εννιά επίσημα και βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας. Χαμηλοί οι τόνοι στις τάξεις της, στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος ήταν εξαιρετική στο 2-0 επί της Μονπελιέ.

Χωρίς να έχει το πιο πειστικό πρόσωπο συνεχίζει νικηφόρα η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία βρίσκεται στο +5 από τη 2η Νις, ενώ η ίδια έχει και ματς λιγότερο. Με άγνοια κινδύνου και απίθανη φόρμα ταξιδεύει η Μπρεστ στο Παρίσι, ένα γκολ μπορεί να το βρει. Δεν φαίνεται εξάλλου πως χαμπαριάζει στις εξόδους της και το 5-1-3 που τρέχει τα λέει όλα. Ικανοποιεί το Goal/Goal στο 1,80.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Πάμε και σε μια επιλογή από τη Σούπερ Λιγκ Τουρκίας. Ισόβαθμη η Φενέρμπαχτσε στην κορυφή μαζί με τη μισητή Γαλατασαράι, διαθέτει την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας (57 γκολ σε 22 ματς), ενώ μέσα στην έδρα της μετρά 9/11 Over 2,5. Κάπως άστοχη τελευταία, δίνει δικαιώματα και στην έδρα της, ωστόσο φαίνεται πως εδώ μπορεί να βρει ξανά την επαφή με το σκορ.

Η Ανκαραγκουτσού εξάλλου προσεγγίζει ανοιχτά τις εξόδους της και σκοράρει για 13 συνεχόμενα ματς μακριά από την έδρα της. Κουβαλά και τίμιο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, ενώ στην έδρα της Φενέρ σκοράρει στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της. Ιντριγκάρει το Goal/Goal & Over 2,5 στο 2,40.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Over 2,5 από το Ζιλ Βισέντε – Γκιμαράες. Ζόρικο όσον αφορά το σημείο, η Ζιλ Βισέντε μόνο από την Μπενφίκα έχει χάσει φέτος στην έδρα της (4-4-1), ενώ η Γκιμαράες πατάει καλά με αήττητο σερί εννιά αγώνων.

Από την άλλη βέβαια, βγάζουν επιθετικό προφίλ και αν αναλογιστεί κανείς πως οι γηπεδούχοι έχουν βρει σκορ σε 15/17 τελευταίες αναμετρήσεις τους και η Γκιμαράες σε 14/15, τα πολλά γκολ έχουν λογική εδώ. Σούπερ το Over 2,5 στο 2,05 με βάση τα νούμερα των δύο αντιπάλων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φένερμπαχτσε – Ανκαραγκουτσού: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.40), 18:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:45
  • Ζιλ Βισέντε – Γκιμαράες: Over 2,5 (απόδοση 2.05), 22:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ