ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία

Augsburg's Ermedin Demirovic, center, is hugged by teammates after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Augsburg's Ermedin Demirovic, center, is hugged by teammates after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Martin Meissner) © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο επιλογές ως συνήθως το κουπόνι του Σαββάτου, πάμε να δούμε τις επικρατέστερες, όσον αφορά τις αγορές τερμάτων.

Ενδιαφέρον υπάρχει στο Μόντσα – Ρόμα. Σαφώς πιο επιθετικογενείς οι τζαλορόσι με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο (7/8 Goal/Goal), τρέχοντας παράλληλα ένα σούπερ 5-2-1 σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί και Ευρώπη βέβαια, άκρως απαιτητική η εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον, επομένως το διπλό στο 2,05-2,10 δεν συγκινεί.

Πέντε ματς αήττητη η Μόντσα (3-2-0), έχει βρει ξανά την επαφή με τα δίχτυα, πετυχαίνοντας έξι γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Έχει λογική εδώ το αμφίσκορο, το περυσινό τους ματς στην έδρα της Μόντσα επιβεβαίωσε επίσης την επιλογή αυτή (1-1). Στο 1,80 το Goal/Goal.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Βασική επιλογή το Ντάρμσταντ – Άουγκσμπουργκ από την Bundesliga. Ουραγός η πρώτη, αγνοεί τη νίκη εδώ και 16 ματς και αδυνατεί να αξιοποιήσει την έδρα της. Πήρε ωστόσο ψυχολογία με το 1-1 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης και έτσι κι αλλιώς, είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να πλησιάσει την 16η θέση και τα μπαράζ (στο -4 αυτή τη στιγμή).

Άνετη στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας η Άουγκσμπουργκ, από τότε που την ανέλαβε ο Γες Τόρουπ είναι 8η σε βαθμολογική συγκομιδή. Χωρίς άγχος εδώ, δέχεται παράλληλα γκολ για 26 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος. Λογικό το Goal/Goal στο 1,65.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε με τις επιλογές μας με το λιγότερο... τουριστικό Ανεσί – Κεβιγί. Εξάποντο παραμονής, οι γηπεδούχοι προέρχονται από άδικο σερί τριών ηττών. Στο πιο πρόσφατο 1-2 στην έδρα της Σεντ Ετιέν ειδικότερα, η Ανεσί ήταν κυρίαρχη και είχε φάσεις, έμεινε όμως με άδεια χέρια. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, υπάρχει συσπείρωση από τον κόσμο και την ίδια την ομάδα.

Πιο αποδοτική μακριά από την έδρα της η Κεβιγί, σκοράροντας για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια (ρεκόρ 2-1-1 σε αυτά). Στη φάση που βρίσκονται και οι δύο μονάχα οι νίκες μετρούν και αναμένονται τολμηρές, μια χαρά το Over 2,5 στο 2,20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντάρμσταντ – Άουγκσμπουργκ: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 16:30
  • Μόντσα – Ρόμα: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 19:00
  • Ανεσί – Κεβιγί: Over 2,5 (απόδοση 2.20), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ