BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα αουτσάιντερ σε Αγγλία και Ιταλία

Ο Μαουρίτσιο Σάρι
Ο Μαουρίτσιο Σάρι © 2023 RAED KRISHAN / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την Αγγλία και την Ιταλία και στηρίζει δύο αουτσάιντερ.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Λάτσιο. Η ομάδα από το Τορίνο επικράτησε της Εμπολι στο τελευταίο της παιχνίδι και είχε την απαιτούμενη ηρεμία στη διακοπή. Μόνο αυτό δεν συνέβη, όμως. Τα δημοσιεύματα για πιθανή πώληση του συλλόγου, σε συνδυασμό με την κίνηση του Μπονούτσι να κινηθεί νομικά εναντίον του, αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Πογκμπά μόνο ηρεμία δεν φέρνουν.

Η Λάτσιο, παρά το κακό ξεκίνημα της και το 0/2 κόντρα σε εύκολους αντιπάλους, πήρε ένα σπουδαίο διπλό επί της Νάπολι πριν τη διακοπή. Αξίζει να αναφέρουμε πως την Τρίτη οι λατσιάλι θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στο Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα εσωτερικά προβλήματα της Γιουβέντους σε συνδυασμό με την ψυχολογική ώθηση που πήρε η Λάτσιο από το διπλό επί της Νάπολι μας οδηγούν στην κόντρα. Το Χ2 βρίσκεται σε απόδοση 1.85.

Συνεχίζουμε με το πολύ σπουδαίο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον. Δεν εντυπωσιάζουν προς ώρας οι κόκκινοι διάβολοι στις πρώτες 4 αγωνιστικές. Το πρόβλημα τους εντοπίζεται κυρίως στην αμυντική λειτουργία, αν αναλογιστούμε κιόλας ότι έχουν δεχθεί γκολ στο 75% των αναμετρήσεων τους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπράιτον από την άλλη εξαιρώντας την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, μετρώντας 3 νίκες και έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 12 τέρματα. Με βάση τα όσα μας έχει δείξει έως τώρα σαφώς και είναι ικανή να προβληματίσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Τεν Χαχ.

Με βάση, λοιπόν, τα παραπάνω αλλά και τη συνολική εικόνα που έχουν παρουσιάσει έως τώρα οι δύο ομάδες, δεν έχουμε λόγο να μη στηρίξουμε το διπλό σε απόδοση 2.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Λάτσιο: Χ2 (απόδοση 1.85), 16:00
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον: 2 (απόδοση 2.90), 17:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ