ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με Σεγούντα και γκολ

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από Ισπανία και Ολλανδία από το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Βρίσκει το δρόμο της

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας και στις 20:00 υπάρχει στο πρόγραμμα το Σαραγόσα – Λεβάντε. Τρίτο ματς αήττητη η Σαραγόσα, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Αμορεμπιέτα εκτός έδρας. Δείχνει καλύτερα στοιχεία το τελευταίο διάστημα και φαίνεται να βρίσκει το δρόμο της. Η Λεβάντα εκτός έδρας χάνει μέρος της δυναμικής της, ενώ έχει να ξεπεράσει και κάποια προβλήματα απουσιών, ειδικά στον ανασταλτικό τομέα. Είναι ευκαιρία για τη Σαραγόσα να προσπαθεί για μια μεγάλη νίκη, θα πάμε με την κάλυψη στον 1 DNB που βρίσκεται στο 1.60.

Δεύτερη επιλογή από τη Σεγούντα και το βράδυ στις 22:30 στεκόμαστε στο Λεγανές - Τενερίφη . Πέμπτο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τη Λεγανές, αλλά και τέταρτη ισοπαλία σ’ αυτήν την πεντάδα αγώνων, έρχεται από το 1-1 με τη Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός έδρας. Παρά τις απώλειες, κρατιέται στην πρώτη θέση. Η Τενερίφη γνώρισε την ήττα μετά από 3 παιχνίδια, χάνοντας με 3-1 από τη Φερόλ στη Γαλικία. Προφανώς πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία, με τη Λεγανές να έχει και δύο σημαντικές απουσίες μπροστά ξανά. Το Χ πληρώνει 3.00.

Μυρίζει… ροντέο

Το απόγευμα (19:45) για το ολλανδικό κύπελλο αξίζει να ασχοληθούμε με το Ντεν Χάαγκ - Σπάρτα. Η Ντεν Χάαγκ βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και φιλοδοξεί να επιστρέψει στα σαλόνια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φέτος είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική, στοχεύει στη δεύτερη θέση και την άνοδο, αλλά αυτή τη στιγμή τη νοιάζει το κύπελλο και πως θα πληγώσει τη Σπάρτα που είναι ομάδα της Eredivisie. Ροντέο τα κάνει τα παιχνίδια της η Ντεν Χάαγκ, διαθέτει εξαιρετικές μονάδες μπροστά και αναμένονται φάσεις και γκολ με τη Σπάρτα. Το συνδυαστικό G/G&Over 2,5 στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντεν Χάαγκ - Σπάρτα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 19:45
  • Σαραγόσα - Λεβάντε: 1 DNB (απόδοση 1.60), 20:00
  • Λεγανές - Τενερίφη: Χ (απόδοση 3.00), 22:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ