BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Με ρίσκο στο Καμερούν - Γουινέα

A fan for Cameroon reacts before a friendly soccer match against Mexico Saturday, June 10, 2023, in San Diego. (AP Photo/Gregory Bull)
A fan for Cameroon reacts before a friendly soccer match against Mexico Saturday, June 10, 2023, in San Diego. (AP Photo/Gregory Bull) © 2024 GREGORY BULL/ASSOCIATED PRESS

Μόνιμο κομμάτι της στοιχηματικής καθημερινότητας για το ερχόμενο διάστημα αποτελούν τα ματς σε Κόπα Άφρικα και Ασιατικό Κύπελλο. Ήδη υπήρξαν ηχηρές εκπλήξεις στο πρώτο, πιο νορμάλ τα αποτελέσματα στο δεύτερο. Πάμε να δούμε τις επιλογές ματς από τους αγώνες της Δευτέρας.

Αρχή με το Σενεγάλη – Γκάμπια. Κάτοχος του τροπαίου η πρώτη, ξεχειλίζει το ταλέντο στο ρόστερ της. Πρόβλημα αποτελεί η ώρα διεξαγωγής του αγώνα σύμφωνα με τον τεχνικό Αλιού Σισέ, καθώς η ζέστη του μεσημεριού θα δυσκολέψει τους παίκτες του στην παραγωγή θεάματος.

Τρέλανε κόσμο η Γκάμπια στην προηγούμενη διοργάνωση, εκεί όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Από το 2018 με τον Βέλγο Τομ Σανφιέ στον πάγκο της, έχει μια συνέχεια σαν σύνολο και μόνο αμελητέα πόσοτητα δεν είναι. Υπήρξε πάντως τεχνικό πρόβλημα κατά τη μετακίνηση της αποστολής με αεροπλάνο στην Ακτή Ελεφαντοστού και δημιουργήθηκε κίνδυνος. Όλα καλά εν τέλει, επέστρεψε στη βάση της και ταξίδεψε ξανά.

Χαμηλός ο άσος στο 1,30-1,40, όπως αναφέρθηκε ήδη εξάλλου, οι εκπλήξεις ήταν μπόλικες ως τώρα. Προτιμότερα τα λίγα γκολ, η ζέστη μπορεί να υπονομεύσει τα πλάνα των Σενεγαλέζων, ενώ η Γκάμπια θα κοιτάξει πρώτα από όλα να μην χάσει, ειδικά μετά την ταλαιπωρία που πέρασε. Στο 1,70 το Under 2,5.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Από το Κόπα Άφρικα και η δεύτερη επιλογή και το Καμερούν – Γουινέα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, οι τυπικά γηπεδούχοι είναι το μεγάλο όνομα του ζευγαριού, όμως δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον σταρ-φορ Αμπουμπακάρ, τουλάχιστον όσον αφορά τα ματς του ομίλου. Κομβική η απουσία του 31χρονου φορ, η ομάδα στηρίζει πολλά στην επιθετική του αύρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με δυνατή αποστολή κατεβαίνει στη διοργάνωση η Γουινέα, γεμάτοι παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα πολλοί παίκτες της. Υπήρξε και μια φιλική νίκη επί της Νιγηρίας με 2-0 (08/01), που σε έναν βαθμό αποδεικνύει τις δυνατότητες του συνόλου της. Σταρ της ο αφιονισμένος Γκιρασί, που σπάει όλα τα κοντέρ στη γραμμή κρούσης της Στουτγάρδης. Κουβαλά πάντως έναν τραυματισμό από το φιλικό με τη Νιγηρία και ίσως δεν ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Χωρίς τον ηγέτη του το Καμερούν, ο άσος αυτόματα χάνει την όποια αξία είχε και η δυναμική του ζευγαριού έρχεται σε ισορροπία. Αξίζει μια ζαριά στην ισοπαλία στο 3,10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σενεγάλη – Γκάμπια: Under 2,5 (απόδοση 1.70), 16:00
  • Καμερούν – Γουινέα: Χ (απόδοση 3.10), 19:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ