ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με προϊστορία η Λεόν, με τα γκολ σε Σκωτία και Κατάρ

Leon's Victor Davila, left, and goalkeeper Rodolfo Cota talk during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Leon's Victor Davila, left, and goalkeeper Rodolfo Cota talk during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) © 2022 EDUARDO VERDUGO/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τρεις βραδινές επιλογές από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Δεν έχει γυρίσει με τους καλύτερους οιωνούς από τη διακοπή η Αμπερντίν. Το σύνολο του Μπάρι Ρόμπσον δυσκολεύτηκε πολύ μέσα στο φθινόπωρο, με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να το καταδικάζουν σε χαμηλότερη βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα. Η περιπέτεια στο Κόνφερενς Λιγκ έλαβε τέλος και αναμενόταν μια αντεπίθεση από τους Ντονς.

Άνοστη η εικόνα τους προς έκπληξη όλων, μετά το οριακό 1-1 στην έδρα της Σεντ Τζόνστον, ήρθε η ήττα με 2-0 από τη Χαρτς στο Εδιμβούργο. Έντονος ο προβληματισμός, ο κόσμος της βράζει και οι οργανωμένοι ζητούν την παραίτηση του Ρόμπσον.

Ηρεμία αντιθέτως επικρατεί στη νεοφώτιστη Νταντί, η οποία τρελαίνει κόσμο με τις επιδόσεις της. Μονάχα από ομάδες του πρώτου μισού έχει ηττηθεί εξάλλου, βγάζει μεγάλη ευκολία στο γκολ και κόντρα σε έναν αντίπαλο με θέματα νοοτροπίας και πιθανές απουσίες στην άμυνα, μπορεί να τα καταφέρει ξανά. Μια χαρά το G/G στο 1,90.

Δεύτερη επιλογή από το Μεξικό και το Μαζατλάν – Λεόν. Η δεύτερη προέρχεται από νίκη-θρίλερ στο 3-2 επί της Σάντος Λαγκούνα, εκεί όπου ισοφαρίστηκε στο 96’, όμως βρήκε το γκολ λύτρωσης στο 99’! Απόλυτο ηττών μετρά η Μαζατλάν, χωρίς πάντως να έχει άθλια εικόνα.

Ποιότητα και προϊστορία (5-0-2 υπέρ της Λεόν) οδηγούν στο διπλό, στη Λεόν υπάρχει και ενθουσιασμός για την έλευση του θρυλικού χαφ Γκουαρδάδο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο τελευταίο ματς. Ικανοποιεί το διπλό στο 2,20.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πάμε και σε μια μάχη από το Κύπελλο Ασίας, που διεξάγεται στο Κατάρ. Ντερμπάρα για τα δεδομένα της ηπείρου το Σαουδική Αραβία – Νότια Κορεά, πρόκειται για δύο από τα βασικά φαβορί για τον τίτλο, που όμως θα συναντηθούν από τη φάση των “16”. Καμία εκ των δύο δεν εντυπωσίασε στον όμιλο, οι Σαουδάραβες την έβγαλαν κυρίως με οριακές νίκες (2-1-0), ενώ οι Νοτιοκορεάτες παρουσίασαν τεράστια κενά στην άμυνα, δεχόμενοι γκολ σε όλα τα παιχνίδια.

Χαρακτηριστικό το πιο πρόσφατο 3-3 με τη θεωρητικά αδύναμη Μαλαισία, η οποία βρήκε και τον μοναδικό της βαθμό στο ματς αυτό. Κάπως υπερβολικό το σετ, σίγουρα το διπλό δεν είναι για 1,80. Έχουν αντιθέτως νόημα τα γκολ, τα νοκ-άουτ είναι πάντα ιδιαίτερα, όμως με την εικόνα που έβγαλε στην άμυνα η Νότια Κορέα, το G/G παίζει δυνατά εδώ και το βρίσκουμε στο 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουδική Αραβία – Νότια Κορέα: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 18:00
  • Αμπερντίν – Νταντί: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 21:45
  • Μαζατλάν – Λεόν: 2 (απόδοση 2.20), 03:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ