ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με Παπανικολάου και Γουόκαπ για το 5.40 στο Κάουνας

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με Παπανικολάου και Γουόκαπ για το 5.40 στο Κάουνας
INTIME

Μετά τη μεγαλειώδη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, επιστρέφει σε ρυθμούς EuroLeague και ο Ολυμπιακός σε ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ζάλγκιρις. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας.

Αν δύο ομάδες δεν ήθελαν με τίποτα τη διακοπή στη EuroLeague, αυτές ήταν η Ζάλγκιρις και ο Ολυμπιακός, οι οποίες εκτός του ότι έπαιρναν τη μία νίκη πίσω από την άλλη, έπαιζαν και θεαματικό μπάσκετ. Η Ζάλγκιρις έχει ανακοινώσει ακόμα ένα sold out και είναι ξεκάθαρο πως στο Κάουνας παίζει με τελείως διαφορετική αυτοπεποίθηση.

Γενικά, η εικόνα της έχει βελτιωθεί κατακόρυφα από τότε που ανέλαβε ο Αντρέα Τρινκιέρι και με πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια σε επίπεδο EuroLeague βελτίωση το ρεκόρ της σε 11-13 και ελπίζει για είσοδο στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, δεδομένα δεν θα αγωνιστεί ο Γκιεντράιτις, ενώ αμφίβολος είναι ο σέντερ Μπιρούτις.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα από την άλλη κέρδισε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ και αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδος για τρίτη διαδοχική σεζόν. Ωστόσο, πάνω που έδειξε να βρίσκει πατήματα, αρχίζοντας να θυμίζει την περσινή ομάδα, έκατσαν κι άλλοι τραυματισμοί. Αρκετά κομβικοί.

Εκτός από τον πάγια απόντα Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει μαζί του στο Κάουνας τους Λαρεντζάκη, Μήτρου – Λόνγκ και Γουίλιαμς – Γκος. Τρεις απουσίες στις θέσεις των γκαρντ, που μειώνουν αισθητά τις επιλογές στην περιφέρεια. Δεδομένα θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Γουόκαπ που θα τραβήξει το περισσότερο κουτί.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε δημιουργήσει ένα bet builder, σε απόδοση 5.70. Αρχικά να μην ηττηθεί η Ζάλγκιρις με περισσότερους από 4 πόντους. Οι Λιθουανοί είναι πειστικοί στη Zalgirio Arena, παίρνουν ώθηση από τον κόσμο και δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να τους κερδίσει.

Παράλληλα, έχουμε κουμπώσει και δύο ειδικά παικτών του Ολυμπιακού. Ο Γουόκαπ θα αναλάβει κυρίως να περιορίσει τον Έβανς, αλλά στο επιθετικό σκέλος παίρνει ό,τι του δίνει η άμυνα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο Τρινκιέρι θα ρισκάρει δίνοντάς του κάποια σουτ. Εκτός απροόπτου, ο Γουόκαπ θα αγωνιστεί περισσότερο από 30 λεπτά, οπότε το να σημειώσει 9 πόντους είναι βατό.

Τέλος επιλέγουμε να σημειώσει ο Κώστας Παπανικολάου μίνιμουμ 7 πόντους. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι απαραίτητο να βγει μπροστά με τις απουσίες που υπάρχουν. Ουσιαστικός στα τελευταία παιχνίδια, σκοράροντας 9, 7 και 15 πόντους. Οι τρεις επιλογές μαζί επιστρέφουν απόδοση 5.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός: 1 +4,5, Παπανικολάου over 6,5 πόντοι, Γουόκαπ over 8,5 πόντοι (απόδοση 5.40), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ