ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με Ισπανία και Ολλανδία

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Παιχνίδι με τέσσερις βραδινές επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας το βράδυ της Δευτέρας Υπάρχει ενδιαφέρον στο Γρανάδα – Ατλέτικο με το οποίο κλείνει η αγωνιστική. Η Γρανάδα δεν μπορεί να αντιδράσει, ήττα και από την Μπέτις με 1-0, δεν μπόρεσε να δείξει κάτι. Η Ατλέτικο έρχεται με φουλ ψυχολογία και ηθικό. Με 4-2 επικράτησε της Ρεάλ στην παράταση για το κύπελλο την Πέμπτη και προφανώς αυτό δίνει τεράστια ώθηση. Πάμε με το διπλό στο 1,70.

Συνεχίζουμε με Ισπανία, αλλά πάμε στη δεύτερη κατηγορία και το Λεγανές – Μπούργος. Η γηπεδούχος έρχεται από απίθανο διπλό στην Ανδόρα με 3-2, σε ματς που η αντίπαλος είχε τριπλάσιες τελικές (18-6). Οχτώ ματς αήττητη η Μπούργος, επιβλήθηκε 1-0 της Βαγιαδολίδ στο γειτονικό ντέρμπι. Εξακολουθεί να κερδίζει χωρίς να πείθει η Λεγανές, θα τα βρει σκούρα με την Μπούργος, με την παράδοση να δείχνει ισοπαλία. Επιλέγουμε το Χ που πληρώνει 3,00.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Αρκετά παιχνίδια στο πρόγραμμα της Δευτέρας για τη 2η κατηγορία της Ολλανδίας. Συνολικά διεξάγονται πέντε αναμετρήσεις. Το Φένλο – Ντεν Χάαγκ αναβλήθηκε την Παρασκευή εξαιτίας της χιονόπτωσης που έπληξε ιδιαίτερα τα νότια της χώρας και προκάλεσε προβλήματα. Στόχος η άνοδος για την Ντεν Χάαγκ που τα πηγαίνει σπουδαία επιθετικά, αλλά τα προβλήματα είναι στην άμυνα. Σημασία έχει ότι σκοράρει εύκολα, έχει πολλές λύσεις και έμπειρο ρόστερ. Πάμε με το 2 DNB που βρίσκεται στο 1.85.

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη κατηγορίας της Ολλανδίας και θα σταθούμε στο Γιονγκ Άλκμααρ – Ντόρντρεχτ. Η ομάδα νέων της Άλκμααρ δεν έχει κάτι να χάσει, αγωνίζεται χωρίς άγχος και με μοναδικό στόχο να πάρουν εμπειρίες τα ταλέντα της. Εντός έδρας μπορεί να ανεβάσει στροφές. Η Ντόρντρεχτ είναι η ευχάριστη έκπληξη φέτος, ανταγωνιστική, με το μυαλό στην επίθεση και το πώς να σκοράρει. Λογικά ματς με φάσεις, πάμε με το G/G&Over 2,5 στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φένλο – Ντεν Χάαγκ: 2 DNB (απόδοση 1.85), 21:00
  • Γιονγκ Άλκμααρ – Ντόρντρεχτ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 21:00
  • Λεγανές – Μπούργος: Χ (απόδοση 3.00), 21:30
  • Γρανάδα - Ατλέτικο: 2 (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ