ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με γκολ το ιταλικό ντέρμπι, με ψυχολογικό αβαντάζ η Αμπερντίν

Ο Νιλ Γουόρνοκ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Κάρντιφ σε ματς της Premier League απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 12 Μαΐου 2019
Ο Νιλ Γουόρνοκ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Κάρντιφ σε ματς της Premier League απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 12 Μαΐου 2019 @2019 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.90 από το μενού της Τετάρτης.

Δεν συγκινεί στοιχηματικά το μενού της Τετάρτης, καθώς πέρα από τις δύο αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, οι επιλογές είναι λίγες. Θα ξεκινήσουμε με τον άσο στο Αμπερντίν – Μάδεργουελ.

Με τον Νιλ Γουόρνοκ στον πάγκο η πρώτη εδώ και περίπου μία εβδομάδα, θετικό το πρώτο δείγμα με οριακή ήττα στο Άιμπροξ από τη Ρέιντζερς (1-2) και επαγγελματική πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου μετά το 2-0 επί της Μπόνιριγκ Ρόουζ (Λιγκ 2). Χωρίς νίκη εδώ και πέντε ματς όμως στο πρωτάθλημα η Αμπερντίν και η πίεση είναι μεγάλη, με τον Γουόρνοκ πάντως να έχει φάει τέτοιες συνθήκες με το... κουτάλι και να ξέρει πώς να πάρει άμεσα το 100% των παικτών του.

Σε φουλ ανοδική πορεία ήταν η Μάδεργουελ με σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα και το πιο πρόσφατο 5-0 επί της Ρος Κάουντι. Ήρθε όμως ο αποκλεισμός από το κύπελλο την περασμένη Παρασκευή με 1-2 από τη Μόρτον της Championship, σε ματς όπου είχε άθλια εικόνα. Εύθραυστο σύνολο ψυχολογικά γενικότερα, όταν όλα πηγαίνουν ρολόι, τότε... κεντάει, στην πρώτη στραβή όμως φτιάχνει συνήθως αρνητικό σερί. Προς τα αριστερά κοιτάμε, δίκαιος ο άσος στο 1,90.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στο ντέρμπι των Απέννινων, ανάμεσα σε Μπολόνια και Φιορεντίνα. Πήρε μπρος ξανά η Μπολόνια με δύο σερί νίκες μέσα στο σπίτι της, σε αμφότερες πέτυχε τέσσερα γκολ (4-0 τη Λέτσε, 4-2 τη Σασσουόλο). Ξανά μέσα στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και μόλις στο -3 από την 4άδα, άψογη η σεζόν της ως τώρα.

Πήρε ψυχολογία και η Φιορεντίνα μετά το 5-1 επί της Φροζινόνε, δίνοντας τέλος σε σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-3). Αμφότερες φορμαρισμένες επιθετικά, δεν θα κλειστούν λογικά και το G/G ικανοποιεί στο 1,90. Υπάρχει και θετική προϊστορία στη μέση, καθώς τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς στην Μπολόνια επιβεβαίωσαν το G/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια – Φιορεντίνα: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 20:00
  • Αμπερντίν – Μάδεργουελ: 1 (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ