BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με γκολ στην Κύπρο και κάρτες στην Ισπανία

Οι παίκτες της ΑΕΚ Λάρνακας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Μίντιλαντ στο ΑΕΚ Αρένα για τα προκριματικά του Champions League
Οι παίκτες της ΑΕΚ Λάρνακας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Μίντιλαντ © 2022 PETROS KARADJIAS/ASSOCIATED PRESS

Η σημερινή στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την Κύπρο και την Ισπανία σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε από την Κύπρο και τη μάχη της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Εθνικό Άχνας. Η ήττα με 2-0 στην πρεμιέρα από τον Άρη, αναγκάζει τους γηπεδούχους να αναζητήσουν μια αρκετά βελτιωμένη εμφάνιση και την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φτιάξει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι της έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει στο βαθμολογικό τρίποντο.

Ο Εθνικός από την άλλη πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στην Ανόρθωση, έχασε όμως με 3-1. Πριν δεχτεί το γκολ μάς εξέπληξε θετικά. Όταν έμεινε πίσω στο σκορ, θέλησε να κυνηγήσει για την ανατροπή, όμως πλήρωσε το ανέβασμα των γραμμών του πολύ ψηλά.

Η καλή εικόνα που παρουσίασε ο Εθνικός Αχνάς επιθετικά, συνδυαστικά με τις αστάθειες της ΑΕΚ Λάρνακας, μας οδηγούν στο αρκετά υψηλό Goal/Goal. Η απόδοση του φτάνει μέχρι και 2,20 και υπάρχει αξία. Η απόδοση στο συγκεκριμένο σημείο δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει τις 2 μονάδες.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Χετάφε με την Αλαβές. Οι γηπεδούχοι ήταν κάκιστοι κόντρα στη Ζιρόνα (0-3), έχασαν νωρίς την ψυχραιμία τους λόγω του διαιτητή Βάθκεθ, ο οποίος έδειξε τέσσερις κάρτες στο πρώτο ημίωρο (η μία στον τεχνικό Μπορδαλάς). Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς, ήταν δίκαιες κάρτες, μιας και οι παίκτες της Χετάφε έπαιζαν πολύ με τα χέρια στις διεκδικήσεις. Πλέον, είναι σχεδόν επιτακτική ανάγκη η αλλαγή στάσης, μιας και δεν θα φτάσει πολύ μακριά παίζοντας τόσο αντιαθλητικά. Εκτός οι Μίγια (μ. 27/0) και Ουνάλ (ε. 35/14), αντίθετα, εξέτισε ο Μάτα (ε. 1/0).

Η Αλαβές ήταν εξαιρετική κόντρα στη Σεβίλλη (4-3). Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με το… δεξί την προσπάθεια να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στην έδρα τους ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία. Φυσικά, τα τρία γκολ που δέχθηκαν δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Κι αν το τρίτο ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, τα πρώτα δύο, όμως, οφείλει η Αλαβές να τα ξαναδεί στο βίντεο, διότι ήταν σημαντική η ευθύνη των αμυντικών. Πήρε δανεικό από την Ατλέτικο τον Σάμου (ε. 1/0 στη Γρανάδα).

Προγνωστικά στοιχήματος

"Αίμα κι άμμος" ο αγώνας, οπότε θέλοντας και μη η πρώτη σκέψη μας πάει στις κάρτες. Το line βέβαια ανέβηκε στο 6,5 όταν στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής ήταν στο 5,5. Αυτό οφείλεται στη Χετάφε, αλλά κι επειδή στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε από 10 και 8 κάρτες αντιστοίχως.

Σε αμφότερα είχαμε και από μία κόκκινη. Πιστεύουμε ότι μπορεί να… τριτώσει το καλό. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μουνουέρα, ο οποίος έδειξε κόκκινη κάρτα στο μοναδικό 90λεπτο που διαιτήτευσε μέχρι τώρα (Οσασούνα – Μπιλμπάο), ενώ στην καριέρα του βγάζει κόκκινη στο 1/5 των αγώνων που σφυρίζει στην Πριμέρα. Η επιλογή της κόκκινης κάρτας στο ματς έχει απόδοση 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Λάρνακας – Εθνικός Αχνάς: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 20:00
  • Αλαβές – Χετάφε: Κόκκινη Κάρτα (απόδοση 4.00), 20:30

Το Mundobasket 2023 παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά σε υψηλές αποδόσεις από όλους τους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ