ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με γκολ σε Λονδίνο και Ρώμη

Προγνωστικά στοιχήματος: Με γκολ σε Λονδίνο και Ρώμη
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ κόντρα στη Σέλτικ για το Champions League @2023 AP IMAGES/ALESSANDRA TARANTINO

Παιχνίδι με τέσσερις επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Στην Premier League η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το Τσέλσι – Νιούκαστλ. Αν μη τι άλλο ένα παιχνίδι που υπόσχεται φάσεις και γκολ. Η Τσέλσι είναι όσα έρθουν και όσα πάνε, τα κάνει όλα ροντέο. Παρόμοιας λογικής η Νιούκαστλ που επέστρεψε στις επιτυχίες με το 3-0 επί της Γουλβς. Το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.65.

Το Αλμερία – Σεβίλλη αποτελεί ανδαλουσιάνικη μονομαχία. Στα 27 παιχνίδια το σερί χωρίς νίκη για την Αλμερία, έχασε 1-0 από τη Θέλτα και κάπου εδώ μάλλον τέλειωσαν οι ελπίδες και των πιο αισιόδοξων για σωτηρία, αφού έμεινε στο -15. Έχει σκοράρει στα δύο από τα τελευταία της τρία παιχνίδια, δεν έχει κάτι να χάσει. Επιστροφή στις νίκες για τη Σεβίλλη, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας 3-2 τη Σοσιεδάδ. Επιλογή το αμφίσκορο στο 1,75.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στη Δανία γίνεται χαμός στην κορυφή, τρεις ομάδες (Μίντιλαντ, Κοπεγχάγη, Μπρόνμπτι) φέτος παλεύουν για τον τίτλο και υπάρχει ανταγωνισμός. Η αγωνιστική κλείνει σήμερα με το Ράντερς – Μίντιλαντ. Η Ράντερς ξεκίνησε δυνατά στο 2024, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με το βαρύ 3-0 στην έδρα της Βίμποργκ. Επιθετικά λειτουργεί καλά, αλλά η άμυνα είναι ευάλωτη. Η Μίντιλαντ δίνει ρέστα, σκοράρει εύκολα, δημιουργεί ένα σωρό ευκαιρίες, αλλά δέχεται κιόλας αρκετές. Πάμε με το Goal/Goal & Over 2,5 στο 2.20.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ιταλία υπάρχει το Λάτσιο – Ουντινέζε. Ήττα από την Μπάγερν με 3-0 και αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ για τη Λάτσιο. Όλο το ματς ήταν η χαμένη ευκαιρία του Ιμόμπιλε από το μισό μέτρο στο 37’, δέχτηκε άμεσα τα δύο γκολ (38’, 45’), στο 66’ έκλεισε το σκορ. Στο πρωτάθλημα και σε επεισοδιακό ματς έχασε 1-0 από τη Μίλαν με γκολ στο 88’, το τέλειωσε με οκτώ παίκτες. Μια από τα ίδια με τη Σαλερνιτάνα (1-1) για την Ουντινέζε, ανίκανη να κερδίσει στην έδρα της. Η Λάτσιο πρέπει να επικεντρωθεί πια στο πρωτάθλημα, αλλιώς θα χάσει την επαφή με τις ευρωπαϊκές θέσεις, έχουν γκολ τα παιχνίδια της. Επιλογή το Over 2,5 στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ράντερς – Μίντιλαντ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 21:00
  • Λάτσιο – Ουντινέζε: Over 2,5 (απόδοση 2.15), 21:45
  • Τσέλσι – Νιούκαστλ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.65), 22:00
  • Αλμερία – Σεβίλλη: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ