ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με φτερά στα πόδια η Ρόμα, καταδικασμένη η Ντάρμσταντ

Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2024 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Φουλ η αγωνιστική δράση στο μενού της Κυριακής, με τρία φαβορί θα ασχοληθούμε εδώ. Πρώτη στάση στην Bundesliga και το Ντάρμσταντ – Φράιμπουργκ. Το παίρνει απόφαση η πρώτη, ουραγός και με μονάχα 14 βαθμούς σε 28 παιχνίδια, κάτι που αποτελεί τη χειρότερη επίδοση της ιστορίας. Θέμα χρόνου μοιάζει επομένως η επικύρωση του υποβιβασμού για την Ντάρμσταντ.

Από βαρύ 1-4 από τη Λειψία προέρχεται η Φράιμπουργκ, η οποία καλείται να αντιδράσει και να πάρει το θεωρητικά βατό ματς στην έδρα της ουραγού, η οποία έχει να κερδίσει από τις 07/10! Μια χαρά το διπλό στο 1,85, η Φράιμπουργκ είναι αναγκασμένη να κερδίσει το ματς αυτό, αν θέλει να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Από τη Serie A η δεύτερη επιλογή και το Ουντινέζε – Ρόμα. Μεγάλο το άγχος στην Ουντινέζε, η οποία αδυνατεί να ξεφύγει από την τελευταία τριάδα και προέρχεται από το 1-2 από την Ίντερ, όπου έχασε με γκολ στο 90+5’. Όχι πως άξιζε κάτι παραπάνω, η εικόνα της εξάλλου ήταν κάκιστη, όμως ο τρόπος της ήττας αναμφίβολα πονάει. Μέσα σε όλα αυτά, διαθέτει και τη δεύτερη χειρότερη έδρα της κατηγορίας.

Με το ηθικό στα ύψη η Ρόμα, αρχικά κέρδισε τη Λάτσιο στο ντέρμπι της Ρώμης (1-0) και ύστερα πέρασε από την έδρα της Μίλαν (1-0) για το πρώτο ματς της σειράς στα προημιτελικά του Europa League. Με επιπρόσθετη κούραση, αλλά και σούπερ μομέντουμ η Ρόμα, έχει τον πρώτο λόγο στο 2,20.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Ρίζεσπορ – Αντάλιασπορ. Με βλέψεις για ευρωπαϊκή έξοδο η πρώτη, η οποία με όπλο την πανίσχυρη έδρα της (3η κορυφαία της κατηγορίας) βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση.

Δεν είναι στα καλύτερά της η Αντάλιασπορ και το -5 από την 4άδα μοιάζει μεγάλο σε σχέση με την εικόνα της. Έχει ενδιαφέρον ο άσος, έχοντας ως οδηγό κυρίως τις κορυφαίες επιδόσεις της Ρίζεσπορ μέσα στο σπίτι της. Σύμμαχος προς τον άσο και η προϊστορία, με τη Ρίζεσπορ να κερδίζει την Αντάλιασπορ στην έδρα της για τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Στο 2,20 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίζεσπορ – Αντάλιασπορ: 1 (απόδοση 2.20), 16:00
  • Ντάρμσταντ – Φράιμπουργκ: 2 (απόδοση 1.85), 16:30
  • Ουντινέζε – Ρόμα: 2 (απόδοση 2.20), 19:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ