ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με φόρα η Μπιλμπάο, αναγεννημένη η Νανσί

Ο Γιούρι Μπερτσίτσε της Αθλέτικ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Copa del Rey 2023-2024 στο "Σαν Μαμές", Μπιλμπάο | Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024
Ο Γιούρι Μπερτσίτσε της Αθλέτικ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Copa del Rey 2023-2024 στο "Σαν Μαμές", Μπιλμπάο | Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 © 2024/ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Λίγες οι επιλογές της Δευτέρας, τα Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι, Γιουβέντους – Ουντινέζε και Αλμερία – Μπιλμπάο ξεχωρίζουν. Με το τελευταίο θα ασχοληθούμε εδώ κυρίως. Ουραγός η Αλμερία, παλεύει συνεχώς τα τελευταία της παιχνίδια, τελευταίο εξ αυτών η εκτός έδρας ήττα από τη Βαλένθια με 1-2. Όλα κατά της, το -14 από την παραμονή μοιάζει αδύνατο να καλυφθεί πια.

Σε εξαιρετικό φεγγάρι αντιθέτως η Μπιλμπάο, η οποία μετά το 4-0 επί της Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα, έβγαλε διπλό στο “Μετροπολιτάνο” με 1-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Κύπελλο. Σούπερ η σεζόν της γενικότερα, διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος, ενώ στο Κύπελλο πήρε ήδη σημαντικό προβάδισμα για τον τελικό με τη νίκη στη Μαδρίτη. Έχει λογική το διπλό εδώ στο 1,75, η Μπιλμπάο τα έβγαλε πέρα σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, έχει και την προϊστορία ως σύμμαχο, με τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της στην έδρα αυτή (4-1-0).

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Λίγα πράγματα από εκεί και πέρα, έχει νόημα ο άσος στο Βαγιαδολίδ – Αλμπαθέτε. Με θέμα στο γκολ οι γηπεδούχοι, όμως πήραν τον έμπειρο Νεγρέδο για να το λύσουν αυτό. Αήττητη εδώ και τρία ματς η Βαγιαδολίδ, παρά την κακή επίθεσή της, βρίσκεται εντός εξάδας και με νίκη εδώ θα φτάσει μια ανάσα από τη δυάδα της απευθείας ανόδου. Με δυνατή έδρα, έχει τον πρώτο λόγο εδώ.

Χωρίς νίκη εδώ και έξι ματς η Αλμπαθέτε, έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού και στην έδρα αυτή δεν περνάει και πολύ καλά (2-2-7). Μια χαρά ο άσος στο 1,95.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Νιορ – Νανσί από την 3η κατηγορία Γαλλίας. Με τον εμβληματικό Πάμπλο Κορέα οι φιλοξενούμενοι στον πάγκο τους, από εκεί που έδειχναν πως θα παλέψουν για την παραμονή, τρέχουν ένα τρελό σερί έξι νικών και διεκδικούν πλέον την άνοδο. Παίκτης της ομάδας ο Κορέα στο διάστημα 1995-2000, ύστερα προπονητής από το 2002 έως το 2011, όπου κέρδισε ένα Λιγκ Καπ και έβγαλε τη Νανσί στην Ευρώπη. Εύκολα επομένως καταλαβαίνει κανείς το πόσο σημαντικός είναι για τον σύλλογο.

Στο +5 από τη Νανσί αυτή τη στιγμή η Νιορ, μιλάμε επομένως για ξεκάθαρο ντέρμπι ανόδου. Με μέτρια φόρμα οι γηπεδούχοι (σερί 2-1-2), μπορούμε να κοιτάξουμε προς τα δεξιά. Ακόμα και σε επίπεδο προϊστορίας, η Νανσί υπερτερεί ισοπεδωτικά (3-6-1). Είναι μια σκέψη και η ισοπαλία, θα τα πάμε πιο προσεκτικά με τη διπλή ευκαιρία της Νανσί στο 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιορ – Νανσί: Χ2 (απόδοση 1.70), 19:30
  • Βαγιαδολίδ – Αλμπαθέτε: 1 (απόδοση 1.95), 21:30
  • Αλμερία – Μπιλμπάο: 2 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ