ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με φαβορί και γκολ στην Αγγλία

Leeds United's Mateo Joseph, right, celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Leeds United at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Feb. 28, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Leeds United's Mateo Joseph, right, celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Leeds United at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Feb. 28, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα σημαντικότερα ματς της 40ης αγωνιστικής στην Championship.

Φουλ αγωνιστική σήμερα στην Τσάμπιονσιπ, όπως συνηθίζεται πάντα με το Πάσχα των καθολικών. Στο Κόβεντρι – Κάρντιφ έχουμε δυο ομάδες που απέχουν σημαντικά. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο βαθμολογικό κομμάτι, όσο σε αυτό της προσήλωσης, της σταθερότητας και του καθαρού μυαλού. Η Κόβεντρι ό,τι ρέστα έχει να παίξει για τα πλέι οφ θα τα παίξει, ξέρει να κάνει δυνατά φινάλε, ενώ η Κάρντιφ μάλλον πέταξε στα βράχια τη χρονιά της. Ο άσος σωστά στο 1.60.

Στο Μίντλεσμπρο – Σέφιλντ Γουέν., η Μίντλεσμπρο μόνο αδιάφορα δεν θα σβήσει τη σεζόν, έστω και αν τέθηκε εκτός στόχων, και το έδειξε την Παρασκευή. Παρ’ όλα αυτά τη ξαναβρήκαν απουσίες και αυτό την αποδυναμώνει αρκετά, απέναντι σε μια αντίπαλο που παίζει τη ζωή της εδώ και καιρό. Με το στιλ και των δύο, μπορεί να προκύψουν γκολ, το Goal/Goal στο 1.75.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Ενδιαφέρον έχει και το Ρόδεραμ – Μίλγουολ. Στα χαρτιά είναι το πιο βατό της Μίλγουολ ως το τέλος, μιας Μίλγουολ ανανεωμένης με τον Χάρις στον πάγκο. Σίγουρα βελτιωμένη και στο ψυχολογικό κομμάτι, είναι ένα παιχνίδι που το παίρνει και θεμελιώνει σχεδόν οριστικά την παραμονή της. Αυτή η Ρόδεραμ απλά δεν μπορεί και περιμένει στωικά τον υποβιβασμό. Στο 1.90 το διπλό.

Το Λιντς – Χαλ είναι μεν ντέρμπι αλλά ως εκεί. Η Λιντς διαχειρίζεται εξαιρετικά το ράλι κορυφής που έχει κάνει στο δεύτερο μισό, κάτι παραπάνω από τρομερή η φόρμα της και η έδρα της είναι πραγματικό φρούριο. Λογικά ο άσος στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόβεντρι - Κάρντιφ: 1 (απόδοση 1.60), 17:00
  • Μίντλεσμπρο – Σέφιλντ Γουέν.: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 17:00
  • Ρόδεραμ - Μίλγουολ: 2 (απόδοση 1.90), 17:00
  • Λιντς - Χαλ : 1 (απόδοση 1.45), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ