ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με ένα Goal/Goal κι ένα διπλό, σουηδική δυάδα

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της Χάμαρμπι με την Γκέτεμποργκ και της Χέλσινγκμποργκ με την Τζουργκάρντεν για το πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει απόψε το πρόγραμμα στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας. Η Χάμαρμπι φιλοξενεί την Γκέτεμποργκ σε έναν αγώνα, που ο άσος είναι καθαρό φαβορί στο 1.60, παρότι τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός στην κατάταξη, μετά από 12 αγωνιστικές.

Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Χάμαρμπι στα πρώτα δύο ματς μετά τη διακοπή δεν κατάφερε να κερδίσει. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τζουργκάρντεν με 2-0. Άξιζε πάντως ένα γκολ, αφού είχε δύο δοκάρια.

Από την άλλη, η Γκέτεμποργκ τρέχει το καλύτερό της σερί φέτος με τρεις σερί νίκες στην Allsvenskan. Πριν τη διακοπή είχε κερδίσει με 2-0 εντός έδρας τη Σουντσβάλ και μετά τη διακοπή επικράτησε με 2-1 της Σίριους και με 2-0 της Ντέγκεφορς. Ειδικά στο 2-0 επί της Ντέγκεφορς και τα δύο γκολ τα έβαλε ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.

Με δεδομένο ότι η Γκέτεμποργκ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, σκοράρει πέντε σερί αγωνιστικές και έχει στην επίθεσή της την ποιότητα του Μπεργκ, μπορεί να βρει ένα γκολ στη Στοκχόλμη. Από την άλλη, η Χάμαρμπι έχει σκοράρει φέτος στα πέντε από τα έξι εντός έδρας παιχνίδια της και είναι σίγουρο πως θα τα δώσει όλα απόψε για τη νίκη, καθώς τρέχει άσχημο σερί με μόνο μία στα επτά προηγούμενα ματς. Στο 1.75 το Goal/Goal.

Παιχνίδι στοιχηματικά μπορεί να γίνει και με την αναμέτρηση της Χέλσινγκμποργκ κόντρα στην Τζουργκάρντεν. Η ιστορική Χέλσινγκμποργκ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς έπειτα από 13 ματς (1-3-9).

Έχει να κερδίσει από τις 21 Απριλίου. Έκτοτε το ρεκόρ της είναι έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες. Αναπόφευκτα με τέτοια πορεία υπήρξε αντικατάσταση τεχνικού στον πάγκο της, ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε, το μόνο που κατάφερε ήταν να "κλέψει" την ισοπαλία από την Κάλμαρ με εύστοχο πέναλτι στο 90' (1-1).

Σαφώς ανώτερη ποιοτικά η Τζουργκάρντεν, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και προσπαθεί να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή, από την οποία απέχει τέσσερις βαθμούς. Στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές σημείωσε ισάριθμες νίκες με γκολ 10-2.

Με βάση τη φόρμα και την πορεία της Χέλσινγκμποργκ και της Τζουργκάρντεν μέχρι στιγμής, ο φαβοριτισμός του διπλού στο 1.57 δικαιολογείται. Στο 2.74 σε δυάδα με το αμφίσκορο στο Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάμαρμπι - Γκέτεμποργκ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 20:00
  • Χέλσινγκμποργκ - Τζουργκάρντεν: 2 (απόδοση 1.57), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ