BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με ένα Bet Builder του 9.80 στο Αστον Βίλα - Τσέλσι

Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τσέλσι | 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τσέλσι | 24 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Το μεγαλύτερο ματς της βραδιάς για τους επαναληπτικούς του FA Cup διεξάγεται αναμφίβολα στο Μπέρμιγχαμ, εκεί όπου η Άστον Βίλα περιμένει την Τσέλσι.

Επαναληπτικός κυπέλλου το Άστον Βίλα – Τσέλσι. Δυο ομάδες σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση. Εξαιρετική, υπερβατική εικόνα η Άστον Βίλα, με έδρα πραγματικό φόβητρο – δυο μόλις ήττες στα 24 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Παραπαίει η Τσέλσι, έρχεται από δυο κολλητές 4άρες, πολύ βαριά ατμόσφαιρα, σε δύσκολη φάση και ο Ποτσετίνο, με την ομάδα του να ‘χει τη χειρότερη άμυνα στις 11 πρώτες του πίνακα. Ο άσος με πτωτική τάση στο 2.15.

Σε τρομερή κατάσταση ο Γουάτκινς. Ο φορ της Άστον Βίλα έγινε ο πρώτος παίκτης φέτος που φτάνει σε double/double σε γκολ και ασίστ (11 και 10 αντίστοιχα), παράλληλα και ο πρώτος παίκτης που κάνει ένα τέτοιο ρεκόρ για την ομάδα του από τον Ντουάιτ Γιορκ το 1995-96. Πηγή κινδύνου για κάθε άμυνα, ειδικά για την τρομερά ευάλωτη της Τσέλσι. Το anytime του στο 2.60.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Σημαντικό το διακύβευμα αφού κρίνεται μια θέση στα προημιτελικά. Μάχη μεταξύ δυο απείθαρχων ομάδων, πρώτη στον πίνακα με τις περισσότερες κάρτες (73) η Τσέλσι, 3η η Άστον Βίλα με 63. Θα επιλέξουμε το Over 4,5 κάρτες στο 1.75.

Συνοπτικά το Bet Builder 1 & Γουάτκινς anytime σκόρερ & Over 4,5 κάρτες, δίνει απόδοση 9.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα - Τσέλσι : Bet Builder 1 & Γουάτκινς anytime σκόρερ & Over 4,5 κάρτες (απόδοση 9.80), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ