BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με δύο στοιχήματα στον ιστορικό αγώνα του Ολυμπιακού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Ιστορία γράφει ο Ολυμπιακός σήμερα, ο οποίος δίνει τον πρώτο του αγώνα σε ημιτελική φάση και συγκεκριμένα για το Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι.

Οι Χωρικοί δεν αποτελούν μια ομάδα της… σειράς στην φετινή Premier League, μιας και έχουν σκαρφαλώσει στην 4η θέση, στην οποία κατοικοεδρεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι αγκαλιά με το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη στην έδρα της Τσέλσι (2-2), ενώ λίγο νωρίτερα είχε πάρει διπλό στην έδρα της Άρσεναλ (0-2). Όσον αφορά την ευρωπαϊκή της παρουσία, απέκλεισε στα νοκ άουτ τον Άγιαξ και εν συνεχεία την Λιλ. Με βάση τα αποτελέσματα βλέπουμε πως και στις δύο προκρίσεις κέρδισε μόνο στην έδρα της κι αυτό θέλει να πετύχει και σήμερα, έτσι ώστε να αποκτήσει το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι, με τον τερματοφύλακα του, Τζολάκη να αποκρούει τρία (!) πέναλτι. Νωρίτερα, είχε έρθει ακόμη μία επική πρόκριση, με το εμφατικό 1-6 στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα, κρατά πλέον την τύχη στα χέρια του, μιας και σε περίπτωση που κερδίσει και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, τότε θα κατακτήσει τον τίτλο της Stoiximan Super League. Για την ώρα βέβαια, στο μυαλό του υπάρχει μόνο η σημερινή αναμέτρηση. Φυσικά, η συνολική εικόνα των ερυθρολεύκων το τελευταίο διάστημα είναι απόρροια της επίδρασης του Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός τεχνικός έφερε την αλλαγή και βελτίωσε σημαντικά την ομάδα.

Δικαίως είναι το φαβορί οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τους ερυθρόλευκους σε ποιότητα, αλλά και σε ταχύτητα. Το κακό για τον Ολυμπιακό είναι πως παρότι έχει ικανότητες, δεν μας πείθει πως μπορεί να ανταπεξέλθει αμυντικά κόντρα σε αυτή την Άστον Βίλα. Βέβαια και οι Άγγλοι αμυντικά δεν είναι όσο ικανοί είναι επιθετικά και ειδικά σήμερα με τις απουσίες θα είναι κάπως ευάλωτοι. Τα παραπάνω δεδομένα μας οδηγούν στο ασιατικό Over 3, που είναι σε απόδοση 2.22.

Έχουμε εντοπίσει και ένα ειδικό και έχει να κάνει με τον Όλι Γουότκινς, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Ο επιθετικός των Xωρικών μετρά 26 γκολ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, ενώ κατά μέσο όρο δημιουργεί 0.5 xGoals/ανά παιχνίδι. Είναι αρκετά πιθανό λοιπόν να βρει δίχτυα σήμερα και η επιλογή να σκοράρει ο Γουότκινς προσφέρεται σε απόδοση 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.22), 22:00
  • Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Να σκοράρει ο Γουότκινς (απόδοση 2.20), 22:00

Οι διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ