ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με διπλά και γκολ

Ο Φεράν Τόρες πανηγυρίζει γκολ της Μπαρτσελόνα σε ματς του Champions League κόντρα στην Πόρτο | 4 Οκτωβρίου 2023
Ο Φεράν Τόρες πανηγυρίζει γκολ της Μπαρτσελόνα σε ματς του Champions League κόντρα στην Πόρτο | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Τέσσερις στοιχηματικές επιλογές από 1.60 έως 2.10

Στη Serie A της Ιταλίας η αγωνιστική συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Θα σταθούμε στο πρώτο χρονικά, το Φροζινόνε – Κάλιαρι. Η Φροζινόνε είναι σε ελεύθερη πτώση με πέντε σερί ήττες και παρουσιάζει όλα τα προβλήματα που έχουν οι ομάδες του Ντι Φραντσέσκο στη διάρκεια μιας σεζόν. Καλό ξεκίνημα αλλά σταδιακά δεν μπορεί να βάλει «φρένο» στην κατάρρευση της ομάδας του. Δέχεται πολύ εύκολα το γκολ εσχάτως, η Κάλιαρι μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα στην άμυνα της αντιπάλου της. Επιλογή το 2 DNB στο 2.10.

Στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας την Κυριακή υπάρχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια. Υπάρχει ενδιαφέρον στο Μπέτις – Μπαρτσελόνα. Επιστροφή στις νίκες για την Μπέτις, κέρδισε δύσκολα, αλλά δίκαια, 1-0 τη Γρανάδα. Εντός έδρας τα πάει σπουδαία, αλλά έχει και κάποια αρκετά θέματα απουσιών να αντιμετωπίσει. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Μπαρτσελόνα κι έχει καλή παράδοση απέναντι στην Μπέτις, αλλά δεν είναι τόσο απλό να την κερδίσει. Δέχεται γκολ με ευκολία, γεμάτα συνήθως τα μεταξύ τους, επιλογή το G/G & Over 2,5 στο 2.00.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Νέα στάση στο πρωτάθλημα της Eredivisie. Η Ουτρέχτη τρέχει αήττητο στο πρωτάθλημα 9 αγώνων, ο Μπάρκας είναι από τους κορυφαίους της, αλλά φαντάζει απίθανο να μπορέσει να σταματήσει την Αϊντχόφεν. Η PSV βρίσκεται μια νίκη μόλις από το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών ομάδας στο ολλανδικό πρωτάθλημα και θέλει να τα καταφέρει. 17/17 νίκες μέχρι στιγμής (!), θέλει να τις κάνει 18, αλλά η Ουτρέχτη μπροστά μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Όλα δείχνουν ματς με φάσεις και γκολ, στο 1.90 το G/G & Over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το βράδυ στην Ιταλία η αγωνιστική κλείνει με το Λέτσε – Γιουβέντους. Στο όριο η ήττα της Λέτσε από την Λάτσιο με 1-0, με γκολ στο 62’, το αρνητικό για την ίδια είναι ότι δεν αντέδρασε σωστά μόλις το έφαγε. Έχει ξανά την ψυχολογία και την ικανότητα να καθαρίζει τα ματς με τους βατούς αντιπάλους η Γιουβέντους, εύκολο το 3-0 επί της Σασουόλο. Η Λέτσε παλεύει τα παιχνίδια με τους μεγάλους αλλά κατά κανόνα δεν τα καταφέρνει, οριακά όπως και στη Ρώμη με τη Λάτσιο. Η Γιουβέντους φαβορί στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φροζινόνε - Κάλιαρι: 2 DNB (απόδοση 2.10), 13:30
  • Ουτρέχτη - Αϊντχόφεν: G/G&Over 2,5 (απόδοση 1.90), 13:30
  • Μπέτις - Μπαρτσελόνα: G/G&Over 2,5 (απόδοση 2.00), 19:30
  • Λέτσε – Γιουβέντους: 2 (απόδοση 1.60), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ