BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με combo στο FA Cup και αντίδραση στην Ισπανία

Ο τεχνικός της Εϊμπαρ, Γκαΐθκα Γκαριτάνο
Ο τεχνικός της Εϊμπαρ, Γκαΐθκα Γκαριτάνο Ⓒ 2022 ALVARO BARRIENTOS/ ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από το FA Cup και την Primera Division, εκεί όπου προκύπτουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι Spurs είναι σε φόρμα το τελευταίο διάστημα, παραμένοντας αήττητοι στα τελευταία τρία ματς (2-1-0) την ώρα που επιθετικά πετάει… φωτιές, σκοράροντας 6 τέρματα σε αυτούς τους αγώνες. Στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 το εμπόδιο της Μπέρνλι, ενώ εντός έδρας τρέχει σερί 4-0-0 στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της.

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι, όμως, και η Μάντσεστερ Σίτι, μετρώντας 6 διαδοχικές νίκες και μάλιστα πετυχαίνοντας μίνιμουμ 2 τέρματα ανά αγώνα. Παρότι έχανε από τη Νιουκάστλ εκτός έδρας, πέτυχε την ανατροπή με μπροστάρη τον Ντε Μπρόινε (1 ασίστ, 1 γκολ). Στον προηγούμενο γύρο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Χάντερσφιλντ, επικρατώντας με το εκκωφαντικό 5-0.

Περιμέναμε πιο ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, από τη στιγμή που αμφότερες είναι καλά και με δεδομένο πως η Τότεναμ αποτελεί τον κακό δαίμονα της Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια (0-0-5 το σερί για την ομάδα του Γκουαρντιόλα και μάλιστα χωρίς να έχει σκοράρει σε κανένα από αυτά τα ματς!). Κοιτάμε ζεστά προς την κόντρα, γι’ αυτό και θα πάμε με το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ & Under 4,5, το οποίο προσφέρεται στο 2,75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Αλμερία με την Αλαβές. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν σφαγή άνευ προηγουμένου στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης (2-3) την προηγούμενη αγωνιστική. Τεράστια και δίκαια τα παράπονά τους, οπότε ίσως πάρει απόψε κάτι σε ένα παιχνίδι, στο οποίο παίζει ένα από τα τελευταία της «χαρτιά» αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Η Αλαβές από την άλλη πήρε το εξάποντο με την Κάντιθ (1-0) την περασμένη Παρασκευή και αύξησε στους +8 τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Η έδρα αποτελεί το μεγάλο της όπλο και φέτος, μιας και σε αυτήν έχει κατακτήσει τους 16 από τους 23 φετινούς πόντους της.

Η Αλαβές έχει περιθώρια για μία γκέλα σήμερα. Δεν λέμε ότι θα κάτσε να χάσει, αλλά δε θα της κοστίσει και μία πιθανή ήττα σε μία έδρα στην οποία μετράει 2-1-4. Η Αλμερία από την πλευρά της, ψάχνει εναγωνίως την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από δύο πολύ καλά παιχνίδια με Ζιρόνα (0-0) και Ρεάλ Μαδρίτης (2-3) στα οποία άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω από τον ένα συνολικά βαθμό. Συνεπώς, θα πάμε στο «1» dnb (στην ισοπαλία υπάρχει επιστροφή πονταρίσματος) σε απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι: 1Χ και Under 4,5 (απόδοση 2.75), 22:00
  • Αλμερία – Αλαβές: 1 DNB (απόδοση 1.80), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ