BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Με Bet Builder σε Ριάντ και Μαδρίτη σε αποδόσεις 7.00 και 11.00

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι σε ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ | 4 Ιανουαρίου 2023
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι σε ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ | 4 Ιανουαρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 7.00 και στο 11.00 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Νοκ άουτ ημιτελικός για το ιταλικό Σούπερ Καπ το Νάπολι – Φιορεντίνα, ματς που διεξάγεται στο Ριάντ. Η Νάπολι ομολογουμένως δεν βρίσκεται στην κατάσταση που μας είχε συνηθίσει τα περασμένα χρόνια, απόρροια και των απουσιών της, όμως πήρε κάποιες ανάσες από τη δύσκολη νίκη με τη Σαλερνιτάνα στο πρωτάθλημα. Νίκη που θα της δώσει ανάσες ψυχολογίας, μπορεί να ‘χει και τα προβλήματά της αλλά διαθέτει περισσότερη εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια. Στον αντίποδα, η Φιορεντίνα εσχάτως έχει θέμα στο σκοράρισμα και στη δημιουργία κι αυτό την κρατάει πίσω αφού αγνοεί τη νίκη σε τρία επίσημα. Θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία της Νάπολι στο 1,40.

Παιχνίδι που δεν δείχνει πως μπορεί να πιάσει φρενήρες ρυθμό, από τη στιγμή κιόλας που οι «βιόλα» έχουν το θέμα τους με τα αντίπαλα δίχτυα. Το Under 3,5 στο 1,75.

Πέρυσι του έπιαναν τα πάντα και με 14 γκολ και 16 ασίστ αναδείχτηκε MVP της λίγκας. Φέτος ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια έχει τρομερή γκίνια, δεν του βγαίνει μια ενέργεια αλλά είναι πάντα μέσα στις φάσεις και εκτελεί με συνέπεια. Θα πάρει πρωτοβουλίες, αξίζει το anytime του στο 4,00

Συνοπτικά φτιάχνουμε ένα Bet Builder με 1Χ & Under 3,5 & Κβαρατσκέλια anytime σκόρερ, το οποίο έχει απόδοση 11.00.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στην Ισπανία έχουμε Κύπελλο με τη φάση των 16 και φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και την προηγούμενη εβδομάδα για το Σούπερ Καπ στο Ριάντ, 3-3 ο κανονικός αγώνας, με τη Ρεάλ να σημειώνει άλλα δυο γκολ στην παράταση. Ζευγάρι που… τραβάει πάνω του την ισοπαλία σε νοκ άουτ παιχνίδια, επτά έχουν στα τελευταία ισάριθμα και το Χ είναι μια επιλογή που στέκεται στο 3,50.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ομάδες που προφανώς έχουν παραπάνω από εύκολο το σκοράρισμα, το απέδειξαν και στα δυο φετινά αναμεταξύ τους, οπότε φυσιολογικά το αμφίσκορο πληρώνει 1,65.

Διαιτητής ο Κουάδρα Φερνάντεθ, στην Ισπανία θεωρείται από τους ρέφερι που έχουν πάρα πολύ εύκολη την κάρτα. Σε 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει δώσει 89 κίτρινες και σήμερα καλείται να σφυρίξει ένα κατ’ εξοχή δυναμικό παιχνίδι. Στο 1,65 το Over 6 κάρτες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Φιορεντίνα : Bet Builder 1 & Under 3,5 & να σκοράρει ο Κβαρατσκέλια (απόδοση 11.00), 21:00
  • Ατλέτικο - Ρεάλ : Bet Builder Χ & G/G & Over 6 κάρτες (απόδοση 7.00), 22:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ