ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με ανώτερη δυναμική η Άαρχους, μαζεύεται κούραση την Ταγέρες

Οι παίκτες της Ταγέρες πανηγυρίζουν στο Copa Libertadores μετά από ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ στη Λίμα
Οι παίκτες της Ταγέρες πανηγυρίζουν στο Copa Libertadores © 2022 MARTIN MEJIA/ASSOCIATED PRESS

Λίγα πράγματα ως συνήθως στο κουπόνι της Δευτέρας, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Επανέναρξη στο πρωτάθλημα Δανίας και το Βέιλε – Άαρχους ρίχνει την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής για το ’24. Νεοφώτιστη η πρώτη, ξεκίνησε πολύ νωθρά τη σεζόν, όμως σταδιακά βελτιώθηκε και πλέον μπορεί να ελπίζει ρεαλιστικά στην παραμονή. Στα τελευταία οχτώ ματς είχε χάσει μονάχα στις έδρες της Κοπεγχάγης και της Νόρντζελαντ. Με πολλές προσθαφαιρέσεις μπαίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα χρειαστεί χρόνο.

Σε ένα πολύ επαγγελματικό μοτίβο η Άαρχους για 2η σερί σεζόν, έχοντας στον πάγκο της τον Γερμανό τεχνικό, Ρέσλερ. Πέρα από την ανώδυνη ήττα από την Μπρόντμπι (1-2) στο κύπελλο (είχε κερδίσει 2-0 το α’ ματς), είχε αήττητο σερί οχτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μένοντας όρθια στις έδρες της Κοπεγχάγης (2-1) και της Νόρντζελαντ (0-0). Διπλό ποιότητας και... επαγγελματισμού, η Άαρχους έχει δείξει πως έχει όλα τα εχέγγυα για να παίρνει τέτοια αποτελέσματα, κόντρα σε έναν αντίπαλο κατώτερο, που θα χρειαστεί και χρόνο. Στο 2,05 το διπλό.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και προς... Αργεντινή μεριά και το Μπαράκας – Ταγέρες. Μια χαρά τα πηγαίνει η πρώτη ως τώρα (2-2-1), μετά το τυχερό εκτός έδρας 0-0 με την Μπάνφιλντ μάλιστα, κρατάει την εστία ανέπαφη για τρία σερί ματς. Σκληροτράχηλη επομένως, δύσκολα την κερδίζει κανείς φέτος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Προς την πλευρά της Ταγέρες βρίσκεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Έχουν λυθεί επιθετικά οι φιλοξενούμενοι με δέκα γκολ ενεργητικό στα τελευταία τέσσερα ματς, νούμερα εξαιρετικά για τα δεδομένα του πρωταθλήματος Αργεντινής. Στο πιο πρόσφατο 2-1 επί της Αρχεντίνος, τα κατάφερε πραγματοποιώντας ανατροπή, με τα γκολ της να έρχονται μάλιστα προς το τέλος του αγώνα (83’, 87’).

Λογικός επομένως ο φαβοριτισμός της Ταγέρες στο σετ, ωστόσο μιλάμε για μια ομάδα που θα έχει μακρινό ταξίδι και μια μέρα λιγότερη ξεκούραση. Κομβικός ο παράγοντας αυτός, μπορούμε να κοιτάξουμε ελαφρώς προς τα αριστερά, στο 1,70 η διπλή ευκαιρία της Μπαράκας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέιλε – Άαρχους: 2 (απόδοση 2.05), 20:00
  • Μπαράκας – Ταγέρες: 1Χ (απόδοσή 1.70), 00:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ