BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Με αέρα στο ντέρμπι του Νότου

Ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει γκολ της Μονακό στην Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ | 13 Νοεμβρίου 2022
Ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει γκολ της Μονακό στην Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ | 13 Νοεμβρίου 2022 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις βραδινές επιλογές από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στη Serie Α της Ιταλίας το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Θα σταθούμε στο Γιουβέντους – ‘Εμπολι. Με ματς περισσότερο η Γιούβε πέρασε στην κορυφή και στο +1 από την Ίντερ, στο δεύτερο ημίχρονο “καθάρισε” τη Λέτσε (3-0). Ο Ντάβιντε Νικόλα μεταμόρφωσε στο ντεμπούτο του την Έμπολι, πεντακάθαρο το 3-0 επί της Μόντσα. Πρώτη νίκη μετά από οκτώ ματς. Ο άσος με το συνδυαστικό Over 1,5 στο 1.60.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη Γερμανία φουλ δράση και ξεχωρίζει το Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ, ένα ιδιαίτερο ματς. Η Λεβερκούζεν φέτος δίνει ρεσιτάλ, σκοράρει κατά ριπάς και δείχνει ότι μπορεί να το πάει μέχρι τέλους. Για το παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ έχει αμυντικά προβλήματα, απουσίες και θα πρέπει να βρει λύσεις. Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ματς με γκολ και φάσεις. Το G/G&Over 2,5 στο 1.90.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας υπάρχει το ντέρμπι του νότου ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Μονακό. Μέσα στα προβλήματα η Μαρσέιγ, μετά την άθλια εμφάνιση στο 1-1 με το Στρασβούργο έβγαλε λίγη προσωπικότητα στο κύπελλο αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι στη Ρεν. Παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα αγωνιστικά για το ματς με τη Μονακό. Μίνι αντίδραση στο 3-1 από τη Ρεμς για τη Μονακό και πρόκριση με το ίδιο σκορ μέσα στη Ροντέζ. Χατ τρικ ο φορμαρισμένος Μπεν Γεντέρ, σκοράρει 4 σερί επίσημα. Επιλογή το 2 DNB στο 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Έμπολι: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.00), 19:00
  • Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 19:30
  • Μαρσέιγ - Μονακό: 2 DNB (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ