BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Με 8.000 κόσμο η Ρεν στην Ιταλία, αξίζει το 2.25

Ο Ζουλιέν Στέφαν
Ο Ζουλιέν Στέφαν 2021 AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ, FILE

Ένα φαβορί και μια κόντρα από τα πρώτα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa League και του Conference League.

Γαλατασαράι – Σπάρτα Πράγας. Από το καλοκαίρι, με τις πολλές μεταγραφές αεροδρομίου, ήταν ξεκάθαρο ότι η Γαλατά βάζει ψηλά τον πήχη φέτος. Και όντως η χρονιά πάει καλά για την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ, που προηγείται στη βαθμολογία στο τουρκικό πρωτάθλημα και έχει μεγάλες φιλοδοξίες και για το Europa. Η Σπάρτα είναι προφανώς μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα που έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως τα κυβικά της είναι εξ ορισμού αρκετά χαμηλότερα.

Κι όταν βέβαια μιλάμε για το Αλί Σαμί Γιέν μιλάμε για μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης, όπου φέτος η Γαλατά έχει μόνο μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (το 1-3 από την Μπάγερν) και στο πρωτάθλημα έχει το απόλυτο με 13-0-0.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Μίλαν – Ρεν. Η Μίλαν φυσικά και είναι δικαιολογημένα το φαβορί για την πρόκριση, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση σε αυτό. Οι ιταλικές ομάδες πάντως έχουν την τάση κάποιες φορές να αντιμετωπίζουν κάπως αφ’ υψηλού το Europa και το Conference μέχρι να σοβαρέψουν τα πράγματα, από τα προημιτελικά ας πούμε και μετά. Κι αν η Μίλαν εμφανιστεί σήμερα κάπως πιο χαλαρή, ή ίσως πιο ταλαιπωρημένη από το ντέρμπι με τη Νάπολι την Κυριακή, δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Τουλάχιστον όχι τόσο απίθανο όσο δείχνουν οι αποδόσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεν είναι στην καλύτερη κατάστασή της φέτος. Τρέχει σερί τεσσάρων νικών και συνολικά έχει εφτά νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία οχτώ επίσημα, όπου η ισοπαλία ήταν για το κύπελλο με τη Μαρσέιγ, όπου προκρίθηκε στα πέναλτι. Και σήμερα στο Μιλάνο θα έχει τη συμπαράσταση 8.000 φίλων της, στη μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών της στην ευρωπαϊκή της ιστορία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλατασαράι – Σπάρτα Πράγας: 1 (απόδοση 1.70), 19:45
  • Μίλαν – Ρεν: Χ2 (απόδοση 2.25), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ