ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Μαυραετοί για Κύπελλο

Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ", Λουσαΐλ | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ", Λουσαΐλ | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Εδώ και καιρό εκτός μάχης για τον τίτλο στο πρωτάθλημα η Μπεσίκτας και το Κύπελλο είναι η μοναδική ευκαιρία του Φερνάντο Σάντος να κρατήσει ζωντανή τη σεζόν των “μαυραετών”.

Σε μια χρονιά όπου στο τουρκικό ποδόσφαιρο έπεσε πολύ χρήμα και έγιναν πολλές και δυνατές μεταγραφές το καλοκαίρι, η Μπεσίκτας εξαρχής φάνηκε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον βηματισμό της Γαλατασαράι και της Φενερμπαχτσέ.

Όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, τη νύφη την πλήρωσε o προπονητής και ο Σενόλ Γκιουνές απολύθηκε στις αρχές Οκτωβρίου. Αλλά τα πράγματα δεν άλλαξαν και την ίδια τύχη είχε και ο διάδοχός του, ο Ριζά Τσαλιμπάι, που απολύθηκε τα Χριστούγεννα. Και, έτσι, στις αρχές Ιανουαρίου η Μπεσίκτας προσέλαβε τον τρίτο της προπονητή για τη φετινή σεζόν, κάνοντας αυτή τη φορά ένα μικρό μπαμ με την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Το όνομα του Σάντος έφερε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, αλλά βέβαια είναι σαφές ότι τα προβλήματα δεν είναι απλώς επιφανειακά και χρειάζεται χρόνος: 3-1-2 το ρεκόρ του Σάντος στο πρωτάθλημα, συν μία πρόκριση στο κύπελλο στον προηγούμενο γύρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπεσίκτας είναι αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας, 24 (!) βαθμούς μακριά από τη Γαλατά και τη Φενέρ. Και είναι ξεκάθαρο ότι το Κύπελλο αποκτά τεράστια σημασία τόσο για την Μπεσίκτας όσο και για τον ίδιο τον Φερνάντο Σάντος. Η Αντάλιασπορ δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έχει το εκτόπισμα της Μπεσίκτας. Που μπορεί φέτος στο αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος, στις αρχές Νοεμβρίου, να έχασε με 3-2, αλλά η προηγούμενη ήττα της στην Αττάλεια ήταν τη σεζόν 2013-14, μετρώντας έκτοτε εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

Σχεδόν μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, με το διπλό να βρίσκεται στο 2,60. Επειδή πάντως είναι νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου με παράταση και πέναλτι, δεν είναι κακή ιδέα και το 1,85 του DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αντάλιασπορ – Μπεσίκτας: 2 DNB (απόδοση 1.85) 19:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ