ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς-ροντέο στο Σαντιάγο μεταξύ Κατόλικα και Φλαμένγκο

Ο Πάουλο Σόουζα στον πάγκο της Φλαμένγκο
Ο Πάουλο Σόουζα © 2022 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Η άκρως ποιοτική Φλαμένγκο δοκιμάζεται στο Σαντιάγο για να αντιμετωπίσει την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores. Ποντάρισμα στο 1.96.

Ενδιαφέρουσα μονομαχία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της βραδιάς για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores. Στο Σαντιάγο η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα φιλοξενεί την ποιοτική Φλαμένγκο (01:00 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24).

Καθόλου εύκολο σταύρωμα για τους Βραζιλιάνους και κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που δεν έχει την παράδοση με το μέρος της. Οι ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες έξι φορές και η ισοπαλία αγνοείται στο εν λόγω ζευγάρι. Τέσσερις νίκες μετράει η Ουνιβερσιδάδ, δύο η Φλαμένγκο. Βέβαια η πιο πρόσφατη μεταξύ τους συνάντηση ήταν τον Μάιο του 2017 (3-1 στη Βραζιλία για τη Φλα).

Η Κατόλικα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να πάρει την πρώτη νίκη της στους ομίλους. Κέρδισε 2-1 εντός έδρας τη Σπόρτινγκ Κριστάλ από το Περού. Δεν έθελξε πάντως με την απόδοσή της, δεν είναι στο καλύτερο δυνατό φεγγάρι, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, αγχώθηκε, αλλά τα κατάφερε, παρότι δεν ήταν η καλύτερη του παιχνιδιού.

Η ομάδα δεν έδειχνε να ρολάρει εδώ και καιρό και ο Αργεντινός Κριστιάν Παολούτσι αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πήγε με υπηρεσιακό στο κλάσικο με την Κόλο Κόλο, έπιασε καλύτερη απόδοση αυτή τη φορά και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Προηγήθηκε στο 5’ με πέναλτι, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Η Φλαμένγκο δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερο σερί ματς, μετά το ντέρμπι με την Παλμέιρας (0-0) στο Brasileirao, έχασε στην Κοριτίμπα από την Ατλέτικο Παραναένσε 1-0, με το παιχνίδι να κρίνεται από το 32’ με εκτέλεση πέναλτι του Τεράνς, ενώ έκανε ροτέισον δείχνοντας τις προτεραιότητές της. Στο Copa Libertadores κέρδισε εύκολα εντός έδρας την Ταγέρες τη δεύτερη αγωνιστική με 3-1, σε μια αναμέτρηση πάντως που αμυντικά δεν έπεισε. Πάγια εκτός ο επιθετικός Μπρούνο Ενρίκε και στόπερ Μπρούνο. Δεν πρόλαβε ο Νταβίντ Λουίζ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Πάουλο Σόουζα παραμένει υπό πίεση, η γκρίνια από τον κόσμο της Φλα δεν έχει κοπάσει, κάθε εβδομάδα δοκιμάζεται, προσπαθεί να διαχειριστεί το ροτέισον, αλλά δεν του βγαίνει, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στις συνθήκες και ο χρόνος τρέχει εις βάρος του.

Απόψε πάντως θα παίξει με βασική ενδεκάδα. Το διπλό κυκλοφορεί σε χαμηλές τιμές. Πιέζεται μάλιστα λόγω της δυναμικής των Βραζιλιάνων και από το 1.75 πλέον κυκλοφορεί στο 1.58.

Η Ουνιβερσιδάδ δεν είναι στα καλύτερά της, ψάχνεται και θα αναζητήσει απόψε αντίδραση. Στην κατάσταση που βρίσκονται και οι δύο το ρίσκο με τα γκολ αξίζει, εξάλλου δεν αγωνίζονται αμυντικά και συντηρητικά. Απόψε αναμένεται να ρισκάρουν λίγο παραπάνω, καθώς ψάχνουν μια καλή εμφάνιση που θα τους τονώσει το ηθικό. Στο 1.96 το over 2,5 κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα - Φλαμένγκο: Over 2,5 (απόδοση 1.96), 01:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ