TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς-παγίδα για την κουρασμένη Βελές

Ο Ματίας ντε λος Σάντος της Βελέζ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Νασιονάλ στο Copa Libertadores
Ο Ματίας ντε λος Σάντος της Βελέζ πανηγυρίζει γκολ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Η Βελές ψάχνεται εδώ και καιρό και μετά από ένα 24ωρο ρίχνεται στη μάχη για τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική κόντρα στη ζόρικη Σεντράλ Κόρδοβα. Ποντάρισμα στο 1.87.

UPDATE: Η αναμέτρηση αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία για λόγους ασφαλείας

Η Βελές ψάχνει εδώ και καιρό μια νίκη στη Liga Profesional, την πήρε η κάτω βόλτα και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως έριξε μεγάλο βάρος στο Copa Libertadores. Πλέον δεν έχει όμως αυτή την υποχρέωση και η ομάδα του Μεδίνα οφείλει να ανατρέψει την κατάσταση εντός συνόρων. Ο Ουρουγουανός τεχνικός καλείται να δώσει και ο ίδιος απαντήσεις, αφού συχνά πυκνά δέχεται κριτική και δεν τον έχουν όλα τα ΜΜΕ σε εκτίμηση. Απόψε επιστρέφει στο Αμαλφιτάνι για να αντιμετωπίσει τη Σεντράλ Κόρδοβα (22:30 LIVE από το SPORT24). Καθόλου βολικό ματς, αφού μόλις πριν 48 ώρες έπαιξε εκτός έδρας με την Άρσεναλ Σαραντί (2-2 σ’ ένα ματς που προηγήθηκε στο 31’, γύρισε στο 60’, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις).

Η Σεντράλ Κόρδοβα είναι μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, πουλάει ακριβά το τομάρι της. Όσο καλή είναι εντός έδρας, άλλο τόσο μας μπερδεύει στα ματς στον δρόμο η ομάδα του Μπάλμπο. Είναι πάντως σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την ομάδα του Μεδίνα. Συν τοις άλλοις είχε μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης. Παρόλα αυτά το γεγονός πως εκτός έδρας δεν μπορεί να τελειώσει τα ματς και χάνει σε γενικές γραμμές μάς αποθαρρύνει από το διπλό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βελές κάποια στιγμή θα επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, οφείλει να ανέβει, δεν έχει πλέον τη δικαιολογία του Copa Libertadores. Η Σεντράλ Κόρδοβα είναι ζόρικη ομάδα, αλλά εκτός έδρας δεν μπορεί να κάνει τόσο εύκολα τη ζημιά, μετράει 4 ήττες στα πέντε τελευταία. Βρίσκεται εντός στόχων πάντως, ενώ προέρχεται και από νίκη επί της Γοδόι Κρους εντός έδρας με 3-0. Ο άσος δεν λέει και πολλά. Στο 1.87 το Goal/Goal, μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Φέτος στο ίδιο γήπεδο το μεταξύ τους ματς για το Copa de la Liga έληξε 2-1 υπέρ της Σεντράλ. 2-1 κέρδισε και η Βελές πέρσι στο γήπεδο της Σεντράλ Κόρδοβα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βελές - Σεντράλ Κόρδοβα: Goal/Goal (απόδοση 1.87), 22:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ