TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς για γκολ το Φλουμινένσε - Αβαΐ, αξίζει το 2.17

Ο Λουίζ Ενρίκε της Φλουμινένσε πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ζούνιορ
Ο Λουίζ Ενρίκε της Φλουμινένσε © 2022 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Στο Μαρακανά η Φλουμινένσε κοντράρεται με την Αβαΐ για την 13η αγωνιστική του Brasileirao σ’ ένα αρκετά ύπουλο παιχνίδι. Από τρία σερί ταμεία προέρχεται ο Ντενίς Μάρκο και απόψε ποντάρει στο 2.17.

Η Φλουμινένσε προσπαθεί να ανέβει βαθμολογικά και η 12η θέση που βρίσκεται δεν είναι αυτή που της αρμόζει βάσει ποιότητας και φανέλας, βεβαίως αυτά πολλές φορές στο Brasileirao μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα είναι τι βγάζεις στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή τη στιγμή η Φλου μπερδεύει, είναι κάπως αλλοπρόσαλλη και απρόβλεπτη. Τα έκανε… θάλασσα στο Μπέλο Οριζόντε κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο. 0-0 σ’ ένα ματς που θα μπορούσε να πάρει, είχε τις στιγμές της, έπαιζε από το δεύτερο δεκάλεπτο με παίκτη παραπάνω, αλλά μάταια, ενώ έβγαλε σ’ άλλο ένα ματς ρήγματα στην άμυνά της. Έχει σημαντικές επιστροφές για το αποψινό ματς με την Αβαΐ (01:00 LIVE από το SPORT24 ), ενώ θα παίξει και με καλή ενδεκάδα, δεν γίνεται αλλιώς.

Η Αβαΐ είναι κατώτερη ποιοτικά ομάδα, αλλά στις πρώτες αυτές αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι. Δεν τα παρατάει, έχει μαχητικό πνεύμα, έχει υπομονή στο παιχνίδι της και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καταφέρνει και σκοράρει. Μετράει δύο νίκες στη σειρά, αφού μετά την προβληματική Μποταφόγκο κέρδισε και την ουραγό Φορταλέζα με 1-0 και 3-2 αντίστοιχα. Τους γέμισε αυτοπεποίθηση η δεύτερη νίκη, αφού ήταν απέναντι σε μια ποιοτική και αξιόλογη ομάδα, που πέρσι εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Copa Libertadores και φέτος έχει αποσυντονιστεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε λογικά επίπεδα ο άσος, γυροφέρνει στο 1.65. Δεν υπάρχει όμως αξία σ’ αυτή τη φάση. Η Φλου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, έχει τρωτά σημεία στις αντεπιθέσεις και μπερδεύει με τις εμφανίσεις της. Οι επιθετικοί της όμως είναι ποιοτικοί και στο Ρίο παίζουν πιο απελευθερωμένα. Η Αβαΐ δεν πάει με άγνοια κινδύνου ξέρει τι ομάδα πάει να αντιμετωπίσει. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνει το παιχνίδι της. Έχει περάσει από δύσκολες έδρες τελευταία, αλλά έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Σκόραρε στα τέσσερα τελευταία, ενώ ακόμα και στο 0-0 με την Ιντερνασιονάλ δεν ήταν τόσο κακή. Σε αποδόσεις διπλασιασμού το Goal/Goal αξίζει το ποντάρισμα. 4/5 μετράει τελευταία εντός έδρας η Φλουμινένσε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλουμινένσε - Αβαΐ: Goal/Goal (απόδοση 2.17), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ