ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς για γκολ στο υψόμετρο της Λα Πας

Ο Τόμας Κουέλο της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στον Εντουάρντο Φερέιρα της Καράκας σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores
Ο Τόμας Κουέλο της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στον Εντουάρντο Φερέιρα της Καράκας © 2022 MATIAS DELACROIX/ASSOCIATED PRESS

Δε Στρόνγκεστ και Ατλέτικο Παραναένσε κοντράρονται για την τέταρτη αγωνιστική του Copa Libertadores στο υψόμετρο της Λα Πας σε μια κομβική αναμέτρηση. Ποντάρισμα στο 1.96.

Στο υψόμετρο της Λα Πας η Δε Στρόνγκεστ φιλοξενεί την Ατλέτικο Παραναένσε (01:15 LIVE από το SPORT24) για την τέταρτη αγωνιστική του β’ ομίλου στο Copa Libertadores. Άκρως κομβικό παιχνίδι, αφού η ανάγκη για το τρίποντο είναι μεγάλη και για τις δύο πλευρές.

Η Λιμπερτάδ είναι πρωτοπόρος με επτά βαθμούς, ακολουθεί η Ατλέτικο Παραναένσε με 4, ενώ Καράκας και Δε Στρόνγκεστ έχουν από δύο βαθμούς. Θυμίζουμε στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, ενώ ο τρίτος συνεχίζει στο Copa Sudamericana.

Η Ατλέτικο Παραναένσε θα τα δώσει όλα από εδώ και πέρα, η διοίκηση ζήτησε περισσότερο νεύρο και αντίδραση. Το τεχνικό επιτελείο στηρίζεται για την ώρα, αλλά οι παίκτες ήρθαν προ των ευθυνών τους μετά από την ήττα κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο με 1-0. Είχε προηγηθεί η ήττα στην Παραγουάη από τη Λιμπερτάδ με το οριακό 1-0 σ’ ένα ματς που δεν άξιζε κάτι καλύτερο. Ναι μεν αμυντικά ήταν αξιοπρεπής, αλλά λύγισε από μια πιο έμπειρη ομάδα. Με κορονοϊό ο αμυντικός Πέδρο Ενρίκε, οι χαφ Σίλες και Μάρλος και ο στράικερ Πάμπλο. Δύσκολα ο μέσος Τσιταντίνι. Μόνο η απουσία του Ενρίκε επηρεάζει.

Η Δε Στρόνγκεστ από μέρους της προέρχεται στη διοργάνωση από 1-1 με την Καράκας σε μια συναρπαστική αναμέτρηση στην έδρα της, που θα μπορούσε να κολλήσει παντού η μπίλια με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν από τις δύο πλευρές. Στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι πρωτοπόρος με 22 βαθμούς και την προηγούμενη αγωνιστική κόλλησε στο 1-1 με τη Ρεάλ Σάντα Κρους σε μια αναμέτρηση που έκανε αλλαγές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φιλόδοξη και ανταγωνιστική ομάδα η Ατλέτικο Παραναένσε, έχει επενδύσει αρκετά χρήματα φέτος. Το Copa Sudamericana τής ταιριάζει περισσότερο, αλλά θα το κυνηγήσει ως το τέλος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa Libertadores. Η Δε Στρόνγκεστ είναι έμπειρη ομάδα, αλλά όχι αξιόπιστη στο γήπεδό της, παρότι κάνει φάσεις. Αμφότερες έκαναν ροτέισον στο πρωτάθλημα, θα πάνε με καλές ενδεκάδες απόψε. Από τα πιθανά Goal/Goal της βραδιάς, στο 1.96 κατά μέσο όρο. Τα 4/5 τελευταία ματς της Δε Στρόνγκεστ είχαν εκατέρωθεν γκολ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 01:15 Δε Στρόνγκεστ - Ατλέτικο Παραναένσε: Goal/Goal (απόδοση 1.96), 01:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ