ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς για γερά νεύρα για τη Μαρία Σάκκαρη στον γ’ γύρο

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του Australian Open
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του Australian Open 2022 HAMISH BLAIR / AP PHOTO

Στη μάχη του τρίτου γύρου μπαίνει η Μαρία Σάκκαρη στο Αυστραλιανό Όπεν και αυτή τη φορά βρίσκει μπροστά της την Βερόνικα Κουντερμέτοβα από τη Ρωσία. Ποντάρισμα στο 1.71.

(Μετά τις 04:00) Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο32) - Μαρία Σάκκαρη (Νο8): Από τις δυνατές αναμετρήσεις του τρίτου γύρου στο γυναικείο ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν. Μια μονομαχία που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Κουντερμέτοβα τρέχει αυτή τη στιγμή ρεκόρ 6-1 με μοναδική ήττα να είναι αυτή στον τελικό του τουρνουά προετοιμασίας της Μελβούρνης από τη Σιμόνα Χάλεπ. Είχε ως τώρα δύο βατά παιχνίδια κόντρα σε Λίου και Ρούσε, έπαιξε καλό τένις, ζορίστηκε μεν, αλλά επικράτησε και στις δύο περιπτώσεις χωρίς να παραχωρήσει σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη ολοένα και ανεβαίνει, έχει ορισμένα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της, αλλά ως τώρα σε γενικές γραμμές είναι κυριαρχική. Τόσο κόντρα στη Ζενγκ στον β’ γύρο, όσο και απέναντι στην Τατιάνα Μαρία στον α’, είχε κάποια διαστήματα που έκανε λάθη και έβαλε στο παιχνίδι τις αντιπάλους της, αλλά και στις δύο περιπτώσεις επικράτησε με 2-0 σετ.

Αμφίρροπο ματς, ιδιαίτερα δύσκολο, η Μαρία Σάκκαρη έχει μεγαλύτερο πλουραλισμό από τη Ρωσίδα, η οποία όμως είναι σε καλή κατάσταση και έχει για καλή επιφάνειά της τη σκληρή. Η παράδοση είναι 1-1 με πιο πρόσφατη συνάντηση στο Μόντρεαλ πέρσι που επικράτησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (6-4,5-7,6-4). Στο 1.71 το over 20,5 games στην αναμέτρηση φαντάζει εφικτό. Η απλή νίκη της Μαρίας Σάκκαρη κυκλοφορεί στο 1.44 κατά μέσο όρο στην αγορά, ωστόσο θα το θέλαμε λίγο πιο ψηλά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κουντερμέτοβα - Σάκκαρη: Over 20,5 games (απόδοση 1.71), μετά τις 04:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ